14 Μαρτίου 2012

Απάντηση της Μ.Ζέρβα στον Ν.Λάππα για τα περί προμηθειών σε σχολείαΑπάντηση της προέδρου πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δίου-Ολύμπου Μαρίας Ζέρβα σε δημοσίευμα του Ν.Λάππα
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Δ.Ε. ΔΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Εξέδρες επισήμων ….ΤΕΛΟΣ


Με απόφαση του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ στις παρελάσεις του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.
Η απόφαση, που θα έχει μόνιμο πλέον χαρακτήρα, είναι μια παλαιότερη σκέψη του δημάρχου, την ορθότητα της οποίας επιβεβαιώνει ο χρόνος και οι κοινωνικές συνθήκες.

Ημαθία: Χρήματα από την Αντιπεριφέρεια στα Γηροκομεία Βέροιας και Νάουσας
Επιταγές με σημαντικά ποσά για τα λειτουργικά τους έξοδα παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης στα δ.σ. των Γηροκομείων Βέροιας και Νάουσας, του κέντρου ‘Μέριμνα’, των ‘Παιδιών της Άνοιξης’ και της ‘Πρωτοβουλίας για το παιδί’. 

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου


Tην Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

Σεμινάριο για το Παγκράτιο στη ΒέροιαΗ Επιτροπή Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τον Α.Σ.Β Ημαθίων, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 και ώρα 17.30 διοργανώνει το δεύτερο σεμινάριο Ελλανοδίκιας στο Φιλίππειο κλειστό Γυμναστήριο Βεροίας για τους υποψήφιους Ελλανοδίκες.

Θα διδάξει ο αντιπρόεδρος Ελλανοδίκων Ελλάδος και προπονητής του Ημαθίωνα Παπαδόπουλος Βασίλειος.

Eγκαίνια της «Συλλογής Αυγών» της Χαρίκλειας Ανδρικά-ΚαρδαράΗ Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης, ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας (Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων), οργανώνουν έκθεση με θέμα «Συλλογή Αυγών» από το εξαιρετικά πλούσιο και σπάνιο υλικό της Χαρίκλειας Ανδρικά-Καρδαρά (καθηγήτριας Οικονομικών).

ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 19-3-2012 ώρα 19:30

Παρουσίαση του βιβλίου των Χρήστου Λάσκου και Ευκλείδη Τσακαλώτου «Χωρίς Επιστροφή» ,εκδόσεις ΚΨΜ .

Μιλά ο συγγραφέας Χρήστος Λάσκος Μέλος ΠΓ Συνασπισμού

Προλογίζει: Ο Στάθης Συμεωνίδης, Εκπαιδευτικός

ΤΕΤΑΡΤΗ 21-3-2012 ωρα 20:00

ΟΛΥΜΠΟΣ και ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ενημέρωση από τους Φίλους του Περιβάλλοντος – Πιερία 2008

7ο Διεθνή Μαραθώνιο δρόμο με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος
Τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο δρόμο με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος» θα διοργανώσει ο ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης την 1η Απριλίου, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.