24 Ιουλίου 2012

Λιτόχωρο: “Ελάτε να νυχτερέψουμε και να μασλατέψουμε”


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Γιορτών Ολύμπου 2012Μετά την επιτυχή αρχή της Δευτέρας 23 Ιουλίου  με το συγκρότημα “Paranaue” που έγινε στο NNoto Bar στην Πλάκα Λιτοχώρου, σήμερα στις 9 μ.μ. στο Κτήμα Φακή στην περιοχή Αγίων Αποστόλων στο Λιτόχωρο συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Π.Ο.Λ. με μια βραδιά αφιερωμένη στον Καβάφη.

"ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΠΙΕΡΙΩΝ"


Άμεσες και ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται από αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012, για το "ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΠΙΕΡΙΩΝ"!
Συγκεκριμένα, με πτήση από τη Ρώμη καταφτάνουν στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του Διεθνούς Πολιτιστικού Ιδρύματος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ Ρώμης
Dr. Νίκος Σικλόγλου, 

Καθαρισμός εγκαταλελειμμένου οικοπέδου στην οδό Δ. Κυπρίου


Στον καθαρισμό ενός εγκαταλελειμμένου οικοπέδου, που αποτελούσε εστία μόλυνσης, προχώρησε σήμερα 24 Ιουλίου 2012 η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Το εν λόγω οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Κυπρίου και μέσα στο οποίο υπάρχει ερειπωμένο σχεδόν κτίριο, δημιουργούσε προβλήματα στους περίοικους καθώς  είχε καλυφθεί από ψηλά χόρτα και πάσης φύσεως απορρίμματα.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΤον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στην τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που πήραν μέρος στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων2012, στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου.

1η Σερβιώτικη Γαστρονομία Δήμος Σερβίων - Βελβεντού (ΦΩΤΟ)


Η ποιότητα και η χρησιμοποίηση των τοπικών προϊόντων στη μαγειρική, στην κουζίνα του κάθε νοικοκυριού αλλά και των καταστημάτων εστίασης ήταν τα δύο στοιχεία που αναδείχθηκαν από την 1η Σερβιώτικη Γαστρονομία που διοργάνωσαν ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερβίων και η Λέσχη Αρχιμαγείρων & Ζαχαροπλαστών Βόρειας Ελλάδας.

Σε ύφεση η δασική πυρκαγιά στην περιοχή του Λουτρακίου ΠέλλαςΠυρκαγιά στην ορεινή περιοχή του Λουτρακίου Πέλλας, πάνω από το θερμαλιστικό κέντρο Λουτρακίου (Πόζαρ) ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της  Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012.

Το 98% λέει...ΟΧΙ στην επέκταση των λατομείων Ολύμπου


Στο δελτίο τύπου της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. σχετικά με την επέκταση των λατομείων στους πρόποδες του Ολύμπου, το οποίο δημοσιεύτηκε την 23.07.2012 και φέρει την υπογραφή του διευθυντή κ. Φελώνη, γίνεται -εμμέσως πλην σαφώς- αναφορά στην ομάδα μας η οποία, κατά την άποψή της εταιρείας, «δεν έχει κατανοήσει τα μεγέθη και τα ουσιαστικά στοιχεία επί του ζητούμενου θέματος». Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εταιρίας, η αιτούμενη έκταση δεν ανέρχεται σε 95.000, όπως εσφαλμένα ή εσκεμμένα ισχυρίζονται οι πολίτες, αλλά μόνο σε 95 στρέμματα.