21 Απριλίου 2012

Κι όμως Γίναμε 32......ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ !


Περάσανε τα Χρόνια.......και Δεν το Καταλάβαμε..... Φτάσαμε λοιπόν τα 32 ...πριν από λίγα λεπτά.....
Μακάρι να καταφέρουμε να ζήσουμε τουλάχιστον άλλα τόσα...Σας Ευχαριστώ όλους όσοι με θυμηθήκατε....αλλά και Εσάς που για κάποιο λόγο με "Ξεχάσατε" Να είμαστε όλοι Καλά !

Χάρης Μπαζάκος

Δόξα Λευκάδας - Πιερικός Αρχέλαος 60 - 58 
Στο δύσκολο παιχνίδι της Λευκάδας με τη Δόξα, ο Πιερικός Αρχέλαος έχασε με 60-58. Και οι δύο ομάδες είχαν την ανάγκη των δύο βαθμών και γι΄ αυτό μέχρι το τέλος του αγώνα υπήρχε ισχυρή πίεση και από τις δύο πλευρές.

H ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ " ON AIR ''
Και η πιο δυνατή παρέα του υποψηφίου βουλευτή της Πιερίας Ανεξάρτητων Ελλήνων Ανέστη Μυστρίδη μετά της συζύγου,  εκεί στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR" επί της Τερζοπούλου 41 λίγα μέτρα πίσω από την Πλατεία Ευκαρπίδη. 

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομη εισαγωγή της συντονίστριας του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Γνωσούλας Χαϊλατζίδου, η αποία στη συνέχεια παρουσίασε και τα βιογραφικά των υποψηφίων. Η βουλευτής Λάρισας Ηρώ Διώτη μίλησε για την πολιτική κατάσταση, τη στάση και την απάντηση της Αριστεράς στα κρίσιμα προβλήματα του λαού μας. Η μάχη δεν τελειώνει με τις εκλογές, δεν τελειώνει στις εκλογές αλλά συνεχίζεται, μέχρι την πλήρη ανατροπή των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού, μέχρι την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, του σοσιαλισμού με ελευθερία και δημοκρατία, όπως υποστήριξε η Ηρώ Διώτη.


Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Πιερία


ΠΙΕΡΙΑΣ
1 ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ)
2 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
3 ΜΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
4 ΧΑΛΙΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
5 ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
6 ΧΑΤZΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Στην Κατερίνη την Κυριακή ο Γ. Καρατζαφέρης
Την Κυριακή 22 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Κατερίνη, όπου θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στις 12:00 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (οδός 7ης Μεραρχίας 3, στο δημοτικό πάρκο).
Στις 13:00 θα ακολουθήσει ομιλία του Προέδρου του ΛΑΟΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Παρεμβαίνω επώνυμα για το μείζον πολιτικό ζήτημα της προκλητικής χρηματοδότησης των κομμάτων που εκπροσωπούνται στην βουλή. Αγνοούν οι περισσότεροι Έλληνες ότι με τροπολογία που πέρασαν την Μ. Δευτέρα στην βουλή ξεπάγωσαν την άντληση της κρατικής χρηματοδότησης ενώ είναι κατάχρεοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ,