29 Απριλίου 2012

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στον Εμπορικό Σύλλογο ΚατερίνηςΣτα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Κατερίνης βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Ξενοφώντας Μπαραλιάκος  προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου ζητήματα που αφορούν την πόλη και την αγορά.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στο μεσημβρινό δελτίο της ΕΤ-3Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 και την Χριστίνα Καλημέρη  συμμετείχε καλεσμένος , ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ξενοφώντας Μπαραλιάκος.
Κεντρικό θέμα  της συνέντευξης ήταν η τελική ευθεία για τις κάλπες και η επόμενη μέρα των εκλογών. Σε ερώτηση της κ. Καλημέρη για το πόσο δύσκολη είναι η προεκλογική περίοδος για τους νέους υποψηφίους ο κ. Μπαραλιάκος 

Το βόλεϊ της Πιερίας γιορτάζει....Η ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Α1.

Πιερικός Αρχέλαος – Αμύντας 87 - 77Η αποφασιστικότητα, ο δυναμισμός και η πίστη για τη νίκη, ήταν, από την πρώτη στιγμή, τα εμφανή στοιχεία των καλαθοσφαιριστών του Πιερικού Αρχελάου που νίκησε τον Αμύντα με 87-77. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κρατούσε τους φιλάθλους σε συνεχή εγρήγορση, καθώς και μια πολύτιμη νίκη που τη χάρηκαν όσοι ήταν εκεί.
Από την ομάδα της Κατερίνης απουσίαζαν τέσσερις έφηβοι, οι οποίοι συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Καβάλα και έτσι δεν πήραν μέρος και στις προπονήσεις για τον αγώνα αυτό που από τον Πιερικό Αρχέλαο είχε ζητηθεί αναβολή, αλλά δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Αμύντα. Συμμετείχε όμως στη σύνθεση ο Γιώργος Τσαλμπούρης που προέρχεται από την παιδική ομάδα των ακαδημιών.