16 Φεβρουαρίου 2012

Αφουκρούμαι και Χαίρουμαι.....στο Ράδιο Ακρίτες 102,3 fm

Η Π.Ε.Πιερίας στην Τουριστική Έκθεση της Πράγας «Holiday World»Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Πράγας «Holiday World», που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 12  Φεβρουαρίου 2012,  συμμετείχε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μέσα  από το ενιαίο περίπτερο της Π.Κ.Μ.,
υλοποιώντας το πρόγραμμά της για δημιουργία προοπτικών ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης από την Τσεχία.


Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την κατάργηση του Ο.Ε.Κ. και του Ο.Ε.Ε.Στην πιο δύσκολη καμπή της χώρας, τη στιγμή που μισθωτοί και συνταξιούχοι πλήττονται από τα συνεχή δυσμενή και επαχθή μέτρα της τρόικας,  έρχεται να προστεθεί τώρα  στον κυκεώνα των αντικοινωνικών μέτρων,  η επικείμενη κατάργηση των  Οργανισμών  Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας.

Πιερικός Αρχέλαος – Πέραμα Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην ΚατερίνηΔημήτρης Γαλάνης:                       
«Όταν οδεύεις προς ένα στόχο, είναι σημαντικό να προσέχεις στο δρόμο σου. Αυτό σε διδάσκει και σε πλουτίζει»
Κώστας Μπεχλιβάνης:                   
«Με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε ότι θα ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες»

- Προχωρούν οι διαδικασίες για την έλευση του φυσικού αερίου στην Πιερία.ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Προκηρύχθηκε ο διεθνής διαγωνισμός για την ΕΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εκκρεμούσαν για την προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού δημιουργίας Εταιρείας Παροχής Αερίου (Ε.Π.Α.) στην Κεντρική Μακεδονία, θέμα με το οποίο ασχολήθηκε ιδιαίτερα η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου.

Καθυστερημένη έναρξη λειτουργίας στα σχολεία τού Λιτοχώρου, την ΠαρασκευήΛόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων κατά τις πρωινές ώρες εξαιτίας παγετού στο Λιτόχωρο, από τον δήμο Δίου-Ολύμπου ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 17/2/2012 η έναρξη λειτουργίας των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων τής δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου θα γίνει στις 10.00 το πρωί.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών.
Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Τήρηση των προδιαγραφών και του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης.

Την Τετάρτη 15/2, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που επιβλέπουν το συγκεκριμένο έργο, πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο που πρόκειται να ανεγερθεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Πέλλα: Συνεργασία Θ. Θεοδωρίδη με Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Μετά από συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Θύμιου Σώκου και του Γενικού Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Ηλία Θεοδωρίδη, υπογράφηκε Απόφαση συγκρότησης Επιτροπής εξέτασης ασφαλισμένων ΟΓΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Αλεξάνδρεια: Εκδήλωση για το έντομο Diabrotica Virgifera Le ConteAπό τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας,  θα πραγματοποιηθεί  ενημερωτική συγκέντρωση με θέμα: ‘Προληπτικά μέτρα  κατά του επιβλαβούς οργανισμού καραντίνας Diabrotica Virgifera Le Conte στον αραβόσιτο’.
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως  παραβρεθούν.
                            
                                     ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
                                                       ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                                                                                                        

Βαλαωρίτου: Σάββας Χιονίδης: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ»Στο στοχευμένο στρατηγικό πλάνο της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης για την αναβάθμιση όλων των γειτονιών της πόλης και την επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη της οδού Βαλαωρίτου(στην συμβολή με την οδό Αγράφων – περιοχή Εθνικού Σταδίου), που έγινε χθες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο κ. ΡΕΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πρόεδρος του Εμπορικού ΣυλλόγουΠαρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης προσήλθαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ενιαίο ψηφοδέλτιο των εκλογών καθώς και το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των υποψηφίων.

1η Γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών στην Πιερία
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η 1η Γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών στην Πιερία.
Λόγω των καιρικών συνθηκών η γιορτή δεν θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο της Κατερίνης όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί αλλά στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης "Εκάβη" στον 1ο όροφο. Η "Εκάβη" βρίσκεται στην 7ης Μεραρχίας 3 (δίπλα στο δημοτικό πάρκο).

Θέλουμε την Ελπίδα Αδαμίδου ...στην Πιερία !!!


Πρόκειται για ένα δικό μας κορίτσι...Καρντάσι...Από Θεσσαλονίκη μεριά... Μαγευτική φωνή, υπέροχη παρουσία, χρυσή καρδιά.... Τα τελευταία χρόνια δουλεύει κυρίως σε μαγαζιά της Αττικής και των γύρω νομών... Είμαι σίγουρος όμως ότι εαν της ζητηθεί να ανέβει στον αγαπημένο μας νομό έστω και ένα μουσικό βράδυ δε θα πει όχι... Αγαπάει πολύ τα μέρη μας και το αποδεικνύει με το να μιλάει συνέχεια γι αυτά, εδώ στο κλεινόν άστυ....

Ρυάκια: Μικρή σκυλίτσα ψάχνει για σπίτι.....Ένα σπιτάκι για την μικρή σκυλίτσα!!! Είναι στα Ρυάκια Πιερίας. Η Μαμάς της αγνοείται και προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της πάνω στο βουνό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το μέρος είναι αφιλόξενο και έχει ιστορικό με φόλες. Δυστυχώς δεν θα αντέξει και πολύ είτε λόγω κρύου, και ασιτίας,  είτε λόγω δηλητηρίασης όπως εξόντωσαν τον ασπρούλη, Κάποιος από Θεσσαλονίκη ή τις γύρω περιοχές;;  πληροφορίες στο   6986770590


Άστεγος Διαβάτης Blogspot

Γαιδουράκι στον Κολινδρό.....Μια εικόνα από τα παλιά...