10 Ιουλίου 2012

Κώστας Αγοραστός: «Να λειτουργήσει νηπιαγωγείο στη Ραψάνη»Την παρέμβαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού ζήτησε επιτροπή γονέων από την Ραψάνη προκειμένου να λειτουργήσει το νηπιαγωγείο και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι γονείς, στη Ραψάνη αυτή τη στιγμή υπάρχουν 8 νήπια τα οποία από τη νέα σχολική χρονιά θα πρέπει να μεταβαίνουν καθημερινά στο νηπιαγωγείο του Πυργετού. 

Τρεις εξοπλισμένες μοτοσικλέτες παρέλαβε η δημοτική αστυνομία Δ.Δίου Ολύμπου


Με στόχο την ευέλικτη, γρήγορη και πιο αποτελεσματική αστυνόμευση, τρεις μοτοσικλέτες παρήγγειλε ο δήμος Δίου-Ολύμπου τις οποίες και παρέλαβε την Τρίτη 10 Ιουλίου.

Κατάλληλες για κολύμπι οι ακτές της Πιερίας σύμφωνα με την Π.ΕΣτα πλαίσια ελέγχου της καταλληλότητας των νερών των ακτών κολύμβησης, ποταμών και κολυμβητικών δεξαμενών του νομού μας, η Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ έχει συνάψει σύμβαση με εταιρία για τις φυσικοχημικές και μικροβιολογικές εξετάσεις αυτών, ύστερα από δειγματοληψία από σημεία τα οποία υποδείχτηκαν στην εταιρεία από την Δ/νση Δημόσιας υγείας & Κοιν. Μέριμνας.

Πάρκο Κατερίνης: “Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή ;”


Κυριακή 15 Ιουλίου ΩΡΑ 9:30 μμ

Η Άννα ΠαναγιωτοπoύλουΜίρκα ΠαπακωνσταντίνουΧρύσα Ρώπα
ο Αντώνης Καφετζόπουλος ,ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ,
ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν ,σε πανελλαδικό επίπεδο ,όλους τους Έλληνες με γέλια ,γέλια ,γέλια , μπρίο και τρελό κέφι!!!

Μαθήματα Κολύμβησης στο Κολυμβητήριο Κολινδρού


Στο  Κολυμβητήριο  Κολινδρού  παραδίδονται  μαθήματα
εκμάθησης κολύμβησης για γυναίκες καθημερινά από Δευτέρα έως
Παρασκευή και τις ώρες 7:00 με 8:00 το απόγευμα.
Επίσης κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και τις ώρες
8:00 με 9:00 το βράδυ πραγματοποιούνται μαθήματα aqua aerobic
από 15 ετών και πάνω.
Η μεταφορά των συμμετεχόντων στο Κολυμβητήριο είναι με
δικό τους μεταφορικό μέσο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
 κ. Όλγα Μαστροτάσιου 2353032177 και 6945165994

Χτύπησε "Κόκκινο" το ΟΖΟΝ σε Κορδελιό και Πανόραμα
Από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την αξιολόγηση των μετρήσεων ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι παρατηρήθηκε υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης του κοινού (180μg/m3) για το Όζον (O3).