11 Νοεμβρίου 2017

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι γιατί δεν έκανε καλό σεξΣτη σύλληψη μιας ιερόδουλης, η οποία πυροβόλησε πελάτη στο κεφάλι γιατί δεν ήταν καλός στο σεξ, προχώρησε η αστυνομία στο Έβερετ της Ουάσινγκτον, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που αποκάλυψε η Everett Heralld, η 21χρονη παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, την πράξη της, τονίζοντας ότι προέβη στην εν λόγω κίνηση "γιατί έκανε λάθος μια σεξουαλική πράξη". Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του πελάτη, στα τέλη Οκτωβρίου.

Η κοπέλα, μετά τον πυροβολισμό, άφησε αβοήθητο τον 36χρονο, ο οποίος, ως εκ θαύματος βρέθηκε ζωντανός αλλά χωρίς να μπορεί να μιλήσει, τρεις μέρες αργότερα.

Ντετέκτιβ, που ασχολήθηκε με την υπόθεση, έγραψε, σύμφωνα με την My Everett News: "Στο τέλος είπε ότι πυροβόλησε το θύμα δύο φορές στο κεφάλι γιατί δεν απέδιδε καλά στο στοματικό σεξ και δεν ήξερε πώς να του το πει".

Η 21χρονη κατηγορείται, επίσης, ότι έκλεψε το πορτοφόλι του άνδρα και ξόδεψε 10.000 δολάρια. Το περιφερειακό δικαστήριο του Έβερετ αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων, ποσό που δικαιολογείται από το γεγονός ότι σε βάρος της εκκρεμούν 13 εντάλματα.
Πηγή: News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !