12 Νοεμβρίου 2012

H Κρίση ταυτότητος στην σημερινή Τουρκία την Δευτέρα 12 Νοεβρίου


Κρίση ταυτότητος στην σημερινή Τουρκία θα είναι το θέμα που θα αναπτύξει την Δευτέρα 12 Νοεβρίου 2012 ο γνωστός
Δημοσιογράφος Ερευνητής και Συγγραφέας κ.Νικόλαος ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ. Ο κ.Χειλαδάκης έχοντας ασχοληθεί μακροχρόνια με τις Τούρκικες
μειονότητες, με τους κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας και με όλο το πολυπολιτισμικό υπόβαθρο της γείτονος χώρας, θα παρουσιάσει μέσα από
μια σειρά σχετικών και αποκαλυπτικών βίντεο ενδιαφέρουσες πτυχές μέσω πολυετών ερευνών από τις τουρκικές πηγές. Η είσοδος είναι ελεύθερη
και η διάλεξη θα γίνει όπως πάντα στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης στις 19:00.

Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ


 Η συγκυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει ! 
   Η Πύρρειος νίκη της στη  μάχη  του μνημονίου στη βουλή την Τέταρτη  07 Νοεμβρίου την έφερε σε ετοιμόρροπη κατάσταση.
Ο κ. Σαμαράς  συνοφρυωμένος  καθώς  και  ο  συνεταίρος  του
κ. Βενιζέλος  πανικοβλημένος  από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προέβησαν σε εξπρές διαγραφές των ανυπότακτων – επαναστατών βουλευτών του χώρου τους. Σιγά τα ωά !  Απορώ γιατί δεν απέπεμψαν και τον κ. Κουβέλη με την ομάδα του.

Τελικά έχουν πολύ πλάκα ή μας περνάν για πολύ μακάκες.


 του οικονομολόγου Αντώνη Δ.  Μάντζιου
   Αφού ψήφισαν με  τα δύο χέρια το μνημόνιο τρία, ξεχνώντας την καταψήφιση των προηγουμένων, και αφού στο μοναδικό άρθρο περιείχε εκατοντάδες ρυθμίσεις τις οποίες και αποδέχτηκαν, τώρα μοιράζουν δελτία τύπου ότι δήθεν αντέδρασαν δυναμικά στον Στουρνάρα και στον Σταϊκούρα και ότι θα αλλάξουν τα μέτρα τα οποία μόλις προχθές ψηφίστηκαν  με τα χίλια ζόρια.

Προβολή ντοκιμαντέρ για τα φάρμακα στο Στέκι Πολιτών


ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9:00μ.μ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 
ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Γαλλία Διάρκεια : 60' του Patrice Dutertre 

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2012»


Με τους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες στις κατηγορίες Optimist ,Laser 4,7 και Laser RDL και με ιδιαίτερη αγωνιστική επιτυχία για τον Ν.Ο.ΚΑΤ. ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου  το φετινό πρόγραμμα των ετήσιων αγώνων «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2012» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ».

Πιερικός Αρχέλαος – Ιωνικός Ιωνίας 69-60


Μια νίκη - βάλσαμο πέτυχε ο Πιερικός Αρχέλαος. Νίκησε με 69-60 τον Ιωνικό Ιωνίας στην Κατερίνη, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα της αγαπημένης τους ομάδας, ανταμείφτηκαν και από την καλή εμφάνιση και από την επικράτηση επί των φιλοξενούμενων. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 3-1


PHOTO HASAPETIS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πώληση 200 – 250 τόνων πατάτας


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) ενδιαφέρεται να οργανώσει για τα μέλη και τους φίλους της, παραγγελία 200 – 250 τόνων πατάτες «Χωρίς Μεσάζοντες», με στόχο η διανομή να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην Κατερίνη.