2 Φεβρουαρίου 2012

Χιόνι ...στην Αλεξάνδρεια !


Προκήρυξη ερευνητικής υποτροφίας Χρήστου Μανέα

Γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους ότι η Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (ΕΕΒΦΑ) θα χορηγήσει για δεύτερη χρονιά ερευνητική υποτροφία σε υποψήφιο/-α μεταπτυχιακό/-ή φοιτητή/-ήτρια για έρευνα στο πεδίο της βιοχημείας ή/και φυσιολογίας της άσκησης μετά από υποβολή ερευνητικών προτάσεων.Χορηγός της υποτροφίας είναι ο δικηγόρος Αθηνών κ. Χρήστος Μανέας.

«ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΔΕΛΤΙΩΝ – ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΕΤΟΥΣ 2011»

Από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση του με αρ. πρωτ. Π3α/Φ.11/Γ.Π. οικ. 5869/17-01-2012 εγγράφου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και σε εφαρμογή της με αρίθμ. Π3α/Φ.11/Γ.Π. οικ. 22865/24-02-2011 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 458/Β/23-03-2011) ,

Βιολογική Γεωργία – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 
Δημοσιεύθηκε τη  Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις νέες 5ετείς συμβάσεις βιολογικής γεωργίας. Για την παρούσα πρόσκληση το σύνολο των πιστώσεων για τη Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται σε 40.000.000 ευρώ. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ 3 - 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σύμφωνα με τη  πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
 Την Παρασκευή το πρωί, λόγω του νοτιά που θα υπάρχει, θα σταματήσουν στην Κεντρική Μακεδονία οι χιονοπτώσεις στα πεδινά και θα συνεχιστούν άνω των 300μ, ενώ θα σημειωθούν βροχοπτώσεις στα πεδινά.

Παρουσίαση βιβλίου


Πιερικός VS Χίονι

Ρεπό πήραν την Πέμπτη (02/02) οι παίκτες του Πιερικού εξαιτίας του χιονιά που δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της προπόνησης. Όσον αφορά τη προπόνηση της Παρασκευής(03/03) οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την εξέλιξη της προετοιμασίας τους.

Αρχαιρεσίες Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης διενεργήθηκαν σήμερα κανονικά και έλαβαν :

Την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2012 η συνεδρίαση της Football League- Football League 2

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΘΕΜΑ: ΧΙΟΝΙ – ΠΑΓΕΤΟΣ ή ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ:  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ


 Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους συστήνει όπως προβούν στις παρακάτω ενέργειες

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που αντιμετωπίζει η Πιερία η Αντιπεριφερειάρχης και το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατάσταση εγρήγορσης και έντονης κινητοποίησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε όλο το οδικό δίκτυο.

Βιβλιοπαρουσίαση

    Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ώρα 19:00στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης

Πιερικός Αρχέλαος - Πανελευσινιακός

                                             Πιερικός Αρχέλαος - ΠανελευσινιακόςΤο Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη
με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο του

Δημήτρης Γαλάνης:                      
«Εμείς από την πλευρά μας θα παρατάξουμε τα δικά μας όπλα και θέλουμε οι καλές εμφανίσεις να μεταφραστούν σε  επιτυχία»
Θανάσης Μολυβδάς:                    
«Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Πάτρα αποδείξαμε ότι δε μας τρομάζουν τα "μεγάλα" ονόματα»
Θόδωρος Πανάρας:                     
«Να φανούμε εμείς δυνατοί σ΄ αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε»

Κατερίνη: Χιόνια στην Αγία Άννα και στην Πλατεία Ελευθερίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΚατερίνη: Ανέμελες Εφηβικές Στιγμές....στα ΧΙΟΝΙΑ !


Ευνοικότερους όρους για τα Αυθαίρετα των Ελληνοποντίων ζητά ο Θ. Παπαγεωργίου
Να υιοθετηθεί την πρόταση της Πανποντιακής Ομοσπονδίας αλλά και όλων των Ποντιακών Σωματείων για την νομιμοποίηση χωρίς πρόσθετα πρόστιμα των αυθαίρετων κατοικιών που έχτισαν για να στεγάσουν τις οικογένειές οι παλιννοστούντες Έλληνες Πόντιοι που ήλθαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση. 

Μαγευτικό Χιονισμένο Λιτόχωρο......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ κα ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΓΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Κατερίνη: Φιλοξενία Αστέγων στο Α΄ ΚΑΠΗ στην πλατεία ΗρώωνΑπό το Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται ότι το Α΄  ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων, θα παραμείνει ανοικτό σε 24ωρη βάση,
από σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας και μέχρι νεωτέρας, προκειμένου να φιλοξενηθούν άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23510-25563
                                  και 23510-25562

Λειτουργούν Κανονικά οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κατερίνης
Ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Μέριμνας του Δήμου Κατερίνης  και της ΔΗΚΕΔΗΚ, θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.

Λεωφορείο της Κατερίνης...από το 1900 !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΡΑΗΛΙΔΟΥ-ΜΠΑΖΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» στα εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ»Τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, θα συνεργαστούν και τη φετινή χρονιά, στη διοργάνωση του Διεθνή Μαθηματικού Διαγωνισμού "Καγκουρό".

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή στο Δ.Δίου-Ολύμπου

Ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 όλα τα σχολεία που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, θα παραμείνουν κλειστά.

Ένα Μέτρο χιόνι στη Σκοτίνα !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΙΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ


Χιονισμένος...Μακρύγιαλος !

Υπέροχες Φωτογραφίες από Κατερίνη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΝ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΗκαθώς και τους ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑκ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΗκαι κα ΜΑΡΩ ΚΟΡΟΜΗΛΗ

Έκλεισαν οι δρόμοι μέσα στην πόλη της Κατερίνης;;;


Αγανακτίσμενοι είναι οι Κατερινιώτες με την ολιγωρία του δήμου Κατερίνης να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς.... όπως σημειώνουν αρκετοί από αυτούς... Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Κατερίνης την Παρασκευή 3/2Από το Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, όλα τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.