17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πρόξενος της Τουρκίας στο Δήμο ΚατερίνηςΤον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Τουγρούλ Μπιλτεκίν, δέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
Ο Τούρκος διπλωμάτης, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί τον Δήμο της Κατερίνης, σε μια προσπάθεια διερεύνησης των δυνατοτήτων που υπάρχουν για διμερή συνεργασία στον τομέα του τουρισμού και σε πάσης φύσεως επενδυτικές δραστηριότητες.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ


Η λίμνη Πολυφύτου ως βασικός μοχλός ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργανώθηκε στα Σέρβια το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου από τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού την Π.Ε. Κοζάνης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


O Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Λαϊκής Αγοράς στην Δ.Κ. Λαγυνών


Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων, πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (15/09) τα εγκαίνια της νέας Λαϊκής Αγοράς στην Δ.Κ. Λαγυνών.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία έγινε το τουρνουά 3 on 3
Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ ήταν αυτό που πέρασε για τους νεαρούς φίλους του αθλήματος από την Κατερίνη και τις γύρω περιοχές. Αθλητές και μη «χόρτασαν» κυριολεκτικά αγώνες σε όλα τα επίπεδα και σ΄ αυτό συνετέλεσε η αγάπη και η προσφορά των προπονητών του Πιερικού Αρχελάου που διοργάνωσαν το τουρνουά με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι.

2η Γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών Πιερίας


ΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ
Σας καλώ μαζί με εκατοντάδες και χιλιάδες στην Παγκόσμια Συμμαχία για την απελευθέρωση των σπόρων, να συμμετέχετε μαζί μας στο Δεκαπενθήμερο Δράσεων για την Απελευθέρωση των Σπόρων που θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου, επέτειο γέννησης του Γκάντι, μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων.

Υποστηρίζουμε την Παιδική Στέγη "ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευχαριστούμε την "Αγκαλιά" που με την αγάπη της έχει γίνει η "φωλιά" για παιδιά που αντί να μαραζώνουν σε ιδρύματα μεγαλώνουν με χαρά και στοργή έτσι ώστε να είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους ως υγιείς ενήλικες στην  κοινωνία μας!

Η «ΑΓΚΑΛΙΑ»
της Κατερίνης

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3 -2Τήν ήττα γνώρισε για πρώτη φορά φέτος η νεανική ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 
σε φιλικό αγώνα με τον ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ. τα γκόλ σημειώθηκαν στα πρώτα 3λεπτά των ημιχρόνων
 ¨πιάνοντας¨ απροετοίμαστους τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακούστε Live Άνεμος 9.37 (Αγρίνιο)

Ακούστε Live Ράδιο Αιχμή (Μεσολόγγι)