12 Σεπτεμβρίου 2011

Αγιασμοί σε σχολεία τού Δ.Δίου-Ολύμπου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Με τους καθιερωμένους Αγιασμούς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν εντός του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Έκλεισε τις "Πύλες" της η 27η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στις αρχές Σεπτεμβρίου και, παραδοσιακά, σηματοδοτεί για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής την είσοδο του φθινοπώρου.

Barbeque στον Πιερικό με ψήστη τον… Σούλη (photos)
Οι «ασπρόμαυροι» ξέφυγαν από τον ρυθμό προετοιμασίας, ψήνοντας το βράδυ του Σαββάτου (10/09) στο γήπεδο της Κατερίνης.
Με πολύ καλή διάθεση, πολλά κιλά κρέας και άφθονες μπύρες και αναψυκτικά οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού τιμ και της διοίκησης διοργάνωσαν barbeque στο γήπεδο έπειτα από πρωτοβουλία του Σούλη Παπαδόπουλου. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Την τέχνη του ψησίματος έδειξε ότι κατέχει άψογα ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης. Πολύτιμη ήταν η συμβολή του συνεργάτη του Νίκου Θεοδοσιάδη, ενώ οι μπριζόλες, τα σουβλάκια, οι πανσέτες και τα λουκάνικα έγιναν ανάρπαστα! Το παρών, φυσικά, έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο μάρκετινγκ και εμπορικής πολιτικής της ΠΑΕ, Κώστα Κελαηδίτη.

Πιερία: Τρια άριστα στελεχωμένα Αστυνομικά Τμήματα στο νομό ζητά ο αστυνομικός διευθυντής...Δέσμευση Μίχου για Συμπαράσταση

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κατέθεσε στην κα Μίχου πρόταση για δημιουργία τριών Αστυνομικών Τμημάτων στην Πιερία, στα πρότυπα της διοικητικής διάρθρωσης του Καλλικράτη.
«Η σωστή διοικητική αναδιάρθρωση θα έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην προστασία και την ασφάλεια των πολιτών της ΠιερίαςΤρία άριστα στελεχωμένα Αστυνομικά Τμήματα στη Βόρεια Πιερία, την Κατερίνη και τη Νότια Πιερία θα δώσουν λύσεις για τα επόμενα 30 χρόνια», σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο.Η κα Μίχου

«Κάνετε σοβαρή δουλειά και αυτό το αναγνωρίζουν οι πολίτες» τόνισε μεταξύ άλλων η Βουλευτής η οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποτελεσματική παρουσία των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Η αδιάκοπη παρουσία τους μας έχει κάνει όλους να νιώθουμε πιο ασφαλείς. Η αποτελεσματικότητά τους αποτυπώνεται και στα στοιχεία του 2010 σύμφωνα με τα οποία οι ληστείες, οι κλοπές και οι διαρρήξεις μειώθηκαν σημαντικά σε πανελλαδικό επίπεδο και ιδιαίτερα στην Πιερία».
 Επιπλέον, αναφορικά με την πρόταση δημιουργίας τριών Αστυνομικών Τμημάτων στην Πιερία, η κα Μίχου άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα του κ. Φωτόπουλου, τόνισε όμως ότι «Η όποια διοικητική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών θα πρέπει να γίνει με αποκλειστικό στόχο την καλύτερη προστασία και ασφάλεια των πολιτών της Πιερίας»