23 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου ΚατερίνηςΣυνάντηση με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης,  είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στεφάνια κατέθεσαν: το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και το 7ο Γυμνάσιο ΚατερίνηςΣτεφάνια κατέθεσαν: το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης για την Α/θμια Εκπ/ση,   το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης για την Β/θμια Εκπ/ση, ο Ειδικός Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών Κατερίνης "Γεωργάκης Ολύμπιος", η Ένωση Ποντίων Πιερίας, το Σώμα Προσκόπων Κατερίνης και το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο Sportland Νικηφόρος. 

Παρακαλώ Περάστε να πληρώσετε το πρόστιμό σας....


Από την Αντιδημαρχία Πολεοδομίας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται ότι η Διεύθυνση Πολεοδομίας, έχει ολοκληρώσει τον υπολογισμό των προστίμων, όλων των υποβληθέντων φακέλων , με βάση τον Ν. 3843/2010  και  παρακαλούνται  οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας από την Τρίτη 27-3-2012,  για την παραλαβή και πληρωμή της πρώτης δόσης ή την εφάπαξ με έκπτωση αποπληρωμή , μέχρι τις 31-3-2012, σύμφωνα με το Ν. 4042/2012.

Κατερίνη: Το κυπριακό θεατρικό έργο «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»Το κυπριακό θεατρικό έργο «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» του Ανδρέα Κουκίδη, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ, παρουσίασε ο θίασος του Θεατρικού Εργαστηρίου «ΑΥΛΑΙΑ» το απόγευμα της περασμένης Τετάρτηςστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ - 'ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ'. ΒΕΡΟΙΑ, ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ. 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

‘ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ’ ΒΕΡΟΙΑΣ

'Μυθολογία'

Μεγάλο Αφιέρωμα στους Κορυφαίους Ελληνες Συνθέτες

ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ • ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ • ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ

Ερμηνεύει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
Με την εννεαμελή Ορχήστρα Ωδών

Πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου της Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
Παρασκευή 23 Μαρτίου
1.- Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων και οικιών από την 8η πρωινή της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.
Φωταγώγηση των παραπάνω καταστημάτων και πλατειών θα γίνει τις βραδινές ώρες της 23ης και 25ης Μαρτίου.
2.- 23η Μαρτίου ημέρα Παρασκευή θα λάβουν χώρα ομιλίες για τη σημαία της 25ης Μαρτίου 1821, σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς Δ.Δ.

Οι "ΤΡΙΤΩΝΕΣ" Κατερίνης στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα"Και ένας ακόμη δραστήριος σύλλογος της πόλης μας, ο Σύλλογος Φίλων Ελεύθερης Κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας "ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" φιλοξενήθηκε από την εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα".