27 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης τμήματος του δρόμου Σκοτίνα-Π.Σκοτίνα από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε  το έργο της αποπεράτωσης- ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού που συνδέει τους οικισμούς της Π. Σκοτίνας με τη Σκοτίνα στο πλαίσιο των έργων υποδομής από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Τέσσερις νέες εμφανίσεις τής δημοτικής μπάντας Λιτοχώρου «Οδυσσέας Σβάρνας»
Τέσσερις νέες εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο διάστημα η δημοτική μπάντα Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Οδυσσέας Σβάρνας».
Η πρώτη της εμφάνιση θα είναι στην Κατερίνη την Παρασκευή 29/6/2012, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, μαζί με άλλα δύο σχήματα.

«Εφαρμογή του προγράμματος Λουτροθεραπειών Ηλικιωμένων για το έτος 2012»


     

 Σύμφωνα με το αριθμ.πρωτ: Γ.Π.Π1γ/οικ.63003/21-06-2012 έγγραφο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εφαρμόζεται Πρόγραμμα Λουτροθεραπειών Ηλικιωμένων για το έτος 2012.

Κολινδρός: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝMΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.

Δωρεάν Σεμινάριο, 70 ωρών για νέους!!!


Δωρεάν Σεμινάριο, 70 ωρών για νέους!!! Η εκπαίδευση αφορά τρόπους και τεχνικές παραγωγής χειροποίητων σαπουνιών και κεριών με φυσικά υλικά (βότανα, λάδι κ.α) κατά κόρον προερχόμενα από τον νομό, 

Απίστευτη Προσφορά !!!! Τριήμερο στην Πάρο..μόνο με 59 Ευρώ !!!


Μια ακόμη Απίστευτη προσφορά....Αυτή τη φορά στην πανέμορφη Πάρο και τη γραφική πόλη της Παροικιάς. Αποκτήστε Τώρα ένα υπέροχο τριήμερο, 2 διανυκτερεύσεων....μόλις με 59 ευρώ τα δύο άτομα ! !

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Απίστευτη Προσφορα ! ! Τριήμερο στη Μύκονο μόλις με 59 ευρώ ! !


Αποκτήστε Τώρα μόλις με 59 ευρώ, 2 Διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, στα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα Amaryllis, στο Γλάστρο Μυκόνου !!! Αποκτήστε το ΤΩΡΑ !!!!!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ !

Χωρίς νερό η Κατερίνη μέχρι τις 12.00

Η Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης ανακοινώνει ότι, στις 27 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη, κατά τις ώρες 8.00 π.μ. έως 12.00 μ. θα υπάρχει διακοπή νερού σε όλη την πόληκαι στην περιοχή Σιδηροδρομικού Σταθμού, λόγω αντικατάστασης κεντρικών βανών του δικτύου ύδρευσης, στην περιοχή των Ευαγγελικών και των Καταφυγιωτών.