25 Αυγούστου 2011

Κατερίνη: ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. 
Την Κυριακή 21 Αυγούστου αναχώρησε η Εθνική ομάδα κωπηλασίας για το Μπλέντ της Σλοβενίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί από 28/8-4/9 στον φυσικό στίβο της πόλης.

Κατερίνη: Καταστροφή κατασχεμένων προιόντων παρεμπορίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην καταστροφή κατασχεμένων προϊόντων και εμπορευμάτων, που είναι απόρροια παράνομου, πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου, προχώρησαν χθες, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αμαξοστασίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Κατερίνη: 'Εντονη ανησυχία και αποτροπιασμός η εξόντωση απροστάτευτων ζώωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρά τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες να αμβλύνει το πρόβλημα των αδέσποτων και απροστάτευτων ζώων με την λειτουργία του δημοτικού κυνοκομείου, αλλά και μέσω μιας σειράς άλλων ενεργειών, σε συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία(διοργάνωση εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τα αδέσποτα ζώα, έκδοση σχετικού ενημερωτικού εντύπου,κ.ο.κ.), ο Δήμος Κατερίνης εκφράζει την έντονη ανησυχία και τον αποτροπιασμό του, για το φαινόμενο  εξόντωσης  ζώων με δηλητήριο, που παρατηρείται ακόμη και σε περιφραγμένους χώρους στην περιοχής μας.

Θ. Παπαγεωργίου: Νέο ξεκίνημα για την παιδεία
Στην ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων «Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων», ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Παπαγεωργίου τόνισε πως «η ψήφιση του νομοσχεδίου από ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι ελπιδοφόρα για το ελληνικό πανεπιστήμιο, για την ελληνική παιδεία. Δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στην παιδεία.

Κατερίνη: Πυρκαγιά σε Βυτιοφόρο σε κεντρικό βενζινάδικο της πόλης ! (ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΥΑΚΙΩΤΩΝ

Σάββατο, 27 Αυγούστου στις 8:00 μ.μ


ΣΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ Η ΡΟΔΑΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ.......ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.........ΚΛΑΡΙΝ​Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΕΚΙΟΥ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΚΤΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
55 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΔΙΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ
Μια παραγωγή πολιτισμού, ψηφιδωτών και νέων καλλιτεχνών (ερασιτεχνών ή και έμπειρων πλέον) συντελείται εδώ και επτά χρόνια στο κέντρο μεσογειακών ψηφιδωτών Δίου μέσα από το εργαστήρι μεσογειακών ψηφιδωτών που λειτουργεί εκεί.