13 Φεβρουαρίου 2014

Φεστιβάλ Ολύμπου 2014: Συνεργασίες για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού

Ο Νίκος Πασχαλούδης, υπεύθυνος προβολής και δημοσίων σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο ευχαριστεί τον Πάρι Δεληνιώτη για την επίσκεψη προσφέροντας το λεύκωμα «40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ»
Μετά από πρόσκληση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου επισκέφθηκε πρόσφατα τα γραφεία του ο συμπολίτης μας Πάρις Δεληνιώτης, ο οποίος συντονίζει στην Ελλάδα την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού δικτύου ξενοδοχείων, ενός από τους μεγαλύτερους  τουριστικούς ομίλους διεθνώς.

Ευχαριστήριο για τη «ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ» στο Ελατοχώρι ΠιερίαςΣτη  «ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ» που έγινε στο Ελατοχώρι Πιερίας το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου 2014 με τη συμμετοχή των Πιεριέων οινοπαραγωγών, ενδιαφερόμενοι και εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά της Πιερίας, να γνωρίσουν τους οινοπαραγωγούς, να γευτούν Πιερικά προϊόντα, όπως επίσης να γνωρίσουν τα Πιέρια όρη και να επισκεφτούν το πανέμορφο Ελατοχώρι.

Η εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου ΚατερίνηςΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 (ΦΩΤΟ)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Β' ΦΑΣΗ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας συγχαίρουν ολόθερμα τα σωματεία «ΔΙΓΕΝΗΣ» Αλωνίων και «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» Κονταριώτισσας για την άνοδό τους στην Β’ ερασιτεχνική κατηγορία της περιόδου 2014-2015.

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Επτά αγωνιστικές ομάδες του Πιερικού Αρχελάου αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, συμμετέχουν στα παρακάτω επίσημα πρωταθλήματα:

Ο Λαγκαδάς στο πλευρό των πληγέντων της Κεφαλονιάς

Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης έλαβε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά, κατά την διάρκεια της 3ης Τακτικής Συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου, με θέμα την οικονομική βοήθεια προς τους πληγέντες από τους τελευταίους σεισμούς στην Κεφαλονιά.