20 Σεπτεμβρίου 2011

Κατερίνη: Επισκέψεις μελών της Ποδηλατικής Απόδρασης σε σχολεία της πόλης
Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η Επιτροπή Ποδηλατικής Παιδείας της Ποδηλατικής Από-δρασης Πιερίας κηρύττει την έναρξη των επισκέψεών της στα σχολεία του νομού για τη νέα σχολική χρονιά. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, με μεράκι και κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε στις/στους μαθήτριες/τές τη σωστή και ασφαλή οδήγηση με το ποδήλατο.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ για την ΚΕΔΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ
Στην πρώτη δεκάδα των εκλεγέντων για την ΚΕΔΕ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Πύδνας - Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.


πηγη ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Λειτουργία Μουσικής Σχολής στη Βόρεια Πιερία

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για τη Μουσική Σχολή Αιγινίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους της Βόρειας Πιερίας να ασχοληθούν με τη μουσική, καθώς από φέτος θα λειτουργούν τμήματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.  

Ομογένεια-ΗΠΑ: Ακούστε live Greek voice radio

Ομογένεια-ΗΠΑ: Ακούστε live Ellinikos FM

Πέλλα:΄΄ Ο Γύρος της πόλης με ποδήλατο ΄΄ στα Γιαννιτσά 23/9O Δήμος Πέλλας θα πραγματοποιήσει Ποδηλατοδρομία στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας.Συγκεκριμένα ο ΄΄ γύρος της πόλης με ποδήλατο΄΄ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/9 και η εκκίνηση, θα δοθεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώρα 12:00. Η ποδηλατοδρομία δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα

Εκδηλώσεις μνήμης των Μικρασιατών ΒέροιαςΜε στόχο να επαναφερθούν στη μνήμη τα δραματικά γεγονότα της εποχής εκείνης, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στη Βέροια οι καθιερωμένες εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος.

Ομογένεια-Νέα Υόρκη: Ακούστε live Διασπορά FM

Ομογένεια-Σίδνει: Ακούστε live 2mm Radio

ΠΙΕΡΙΑ-ΠΕΛΛΑ-ΗΜΑΘΙΑ......ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ !!!!


ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
     Τον Δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Γιώργο Πασχόπουλο, επισκέφθηκε η  ομάδα υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, η οποία θα ενισχύσει εθελοντικά το δυναμικό του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας στο πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ομογένεια-Νέα Υόρκη: Ακούστε live 24-7 RADIO.US

Σέρρες: Μπουνιές-Κλωτσιές "Έπαιξαν" ο διοικητής του νοσοκομείου και ιατρικός επισκέπτης !


Σύμφωνα με πληροφορίες του katerinipress, αναστάτωση επικράτησε χθες το μεσημέρι στο γενικό νοσοκομείο Σερρών.....όταν ο διοικητής αυτού άρχισε να "παίζει" μπουνιές και κλωτσιές με ιατρικό επισκέπτη μέσα σε χώρους του νοσοκομείου....Άμεσα οι δύο άντρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς και στα πλαίσια του αυτοφώρου οδηγήθηκαν στο τμήμα της πόλης. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν ο ιατρικός επισκέπτης να παρέμεινε στο νοσοκομείο καθώς από τις γροθιές η κατάσταση του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή....Σήμερα οι δύο άνδρες αναμενεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα Σερρων.