22 Μαρτίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΟι απανταχού Έλληνες τιμούμε την 25η Μαρτίου, τη διπλή γιορτή,  
του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας.

Πιερικός Αρχέλαος - ΑΕΚ Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη


Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Όταν η ΑΕΚ παίζει στη Κατερίνη σίγουρα είναι γεγονός»
Κώστας Μπεχλιβάνης:                   
«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας,
όπως όλοι από δω και πέρα»
Το μπάσκετ σε όλο του το μεγαλείο το Σάββατο στην Κατερίνη. Στις 5 το απόγευμα ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει σε ένα καθοριστικό παιχνίδι την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και παράλληλα της θρησκευτικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που συμβολικά ταυτίστηκε με την Επανάσταση, αναβιώνει στη συνείδησή μας την ιστορική μνήμη, του αγώνα του Έθνους για  Ελευθερία.

Βραβεύσεις οίνων Πιερίας


Η πιερική γη με τα ιδιαίτερα γεωλογο-κλιματικά χαρακτηριστικά της, για μια άλλη φορά  καταδεικνύει όχι μόνο την καταλληλότητα αλλά και την υπεροχή της στην καλλιέργεια και παραγωγή προϊόντων εκλεκτής ποιότητας . Αποδεικνύει δε συγχρόνως ότι, όταν αυτή αξιοποιείται από ανθρώπους με μεράκι, γνώση, εργατικότητα, τότε το αποτέλεσμα  είναι εξαιρετικό και τα βραβεία έρχονται ως αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Δημοπρατείται η περιφερειακή οδός Κατερίνης


Μετά από μακρά αναμονή, πολλές ανακοινώσεις έναρξης του έργου, τα προηγούμενα χρόνια, που όμως δεν ευδοκίμησαν, επιτέλους το έργο μπαίνει σε διαδικασία δημοπράτησης.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ "ΏΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"Στην πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης», που αναλαμβάνει και φέτος ο Οργανισμός WWF, συμμετέχει ο Δήμος Κατερίνης. Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, από τις 20:30 έως τις 21:30, θα σβήσουν τα φώτα σε όλα τα δημοτικά κτίρια, τις πλατείες και τους κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.