13 Δεκεμβρίου 2013

"Οι νοσταλγοί του φασισμού είναι ανεπιθύμητοι στον τόπου μου"

Τα σημάδια που άφησε η ναζιστική κατοχή δεν έχουν λησμονηθεί! Οι νοσταλγοί του φασισμού,  κάτω από οποιονδήποτε μανδύα και αν προσπαθούν να καλυφτούν σήμερα, παραμένουν ανεπιθύμητοι στον τόπο μας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται

Συνελήφθη 44χρονος για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στα Γιαννιτσά

Συνελήφθη σήμερα (13.12.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός ηλικίας 44 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον ΒελβεντόΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

18.00 – Μ.Ο. Σερβίων, Συναυλία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής στον Ι. Ν. Αγ. Κυριακής Σερβίων με τη Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής, Ν. Κοζάνης, "Οι Τρεις Ιεράρχαι", με Χοράρχη τον κ. Αναστάσιο Καγκαρά. Εκκλησιαστικοί Ύμνοι και Κάλαντα διαφόρων περιοχών της Ελλάδος.

Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)Συνελήφθη 41χρονος για ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (12.12.2013) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 41 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ψήφισμα του Δήμου Κατερίνης για τους ΠλειστηριασμούςΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης κατά την συνεδρίαση της 3ης/12/2013 με ομόφωνο ψήφισμα του ζητά σαν ελάχιστο βήμα προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, την παράταση προθεσμίας αναστολής πλειστηριασμών και την απαγόρευση άμεσης ή έμμεσης μεταβίβασης στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων.

Ο Συνήγορος του Πολίτη εξετάζει το ζήτημα των Διοδίων Αιγινίου

Συνεχίζεται η εξέταση της αναφοράς μας στον Συνήγορο του Πολίτη.  Στην από 11–11–13 επιστολή μας, θυμίζουμε ότι παρουσιάσαμε την αυταρχική συμπεριφορά του κράτους στους πολίτες της περιοχής με την συγκεκριμένη χονδροειδώς λάθος επιλογή θέσης Διοδίων και ζητήσαμε την παρέμβασή του.

Κόκκινος Βράχος (1949) με τους Λυκούργο Καλλέργη και την Ίντα Χριστινάκη


Κόκκινος βράχος (Φωτεινή Σάντρη) 1949 Γρηγόρη Γρηγορίου
Ίντα Χριστινάκη-Λυκούργος Καλλέργης-Θόδωρος Μορίδης-Μαρίκα Ανθοπούλου-Λυδία Στεφανίδου-Τζένη Ρουσσέα-Μαρία Φωκά 

Μπορείτε να τη Δείτε ΕΔΩ Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στα Νέα Μουδανιά

Συνελήφθησαν σήμερα (12.12.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών και ένας υπήκοος Γεωργίας ηλικίας 22 ετών, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Κατερίνη: Συνελήφθη 64χρονος για ΧΡΕΗ 151.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (12.12.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 64 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ενημέρωση για τα Αδέσποτα στην ΈδεσσαΟλοκληρώθηκε το πρόγραμμα ενημέρωσης για τα αδέσποτα που κράτησε από τη Δευτέρα 9-12-2013 έως την Πέμπτη 12-12-2013. Το πρόγραμμα απευθύνθηκε σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και στόχο είχε την ενημέρωση

Πεζοπορία από τον ΕΟΣ Βροντούς στον Όλυμπο

ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013.
Πεζοπορία :Κρεβάτια – Γιαμπάδι – Μπαρμπαλάς .
Κρεβάτια –Γιαμπάδι ώρες ανάβ: 2 – ώρες κατάβ: 1.5 .
Κρεβάτια – Γιαμπάδι – Μπαρμπαλάς .
Ώρες ανάβ : 3.5 -ώρες κατάβ : 2 .
Αναχώρηση από Αγ. Απόστολους ώρα 9.00π.μ.
Πληροφορίες στο 6973 804 843.