7 Ιανουαρίου 2013

Η Μαρία Μίχου Δίπλα στη Νεολαία της ΠιερίαςΗ π. Βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου με μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα παρέα νεολαίας. Αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά, κουβέντιασε και άκουσε τις απόψεις τους για πολλά θέματα σε κεντρικό καφέ της Κατερίνης (04-01-2013).

Βελτίωση αρδευτικών υποδομών στην Εξοχή


Στη βελτίωση των αρδευτικών υποδομών της τοπικής κοινότητας Εξοχής θα συμβάλλει η κατασκευή αγωγού άρδευσης 1000 περίπου μέτρων, που είναι σε εξέλιξη στην τοποθεσία Κρανιές στην είσοδο του χωριού.

Το συγκεκριμένο δίκτυο αναμένεται να έχει απτά οφέλη και αποτελέσματα για περισσότερα από 130 περίπου στρέμματα αγροτικών καλλιεργειών, που μέχρι πρότινος δεν αρδεύονταν.

Εργασίες συντήρησης πρασίνου στην Περίσταση και στην Ολυμπιακή ΑκτήΒασική μέριμνα της  Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης αποτελεί η καθημερινή αποτελεσματική συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων.
Έμφαση δόθηκε την Παρασκευή  04 Ιανουαρίου στην είσοδο της Περίστασης, στις νησίδες της Ολυμπιακής Ακτής, καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους στην περιοχή της Παραλίας.  
Οι εργασίες των συνεργείων επικεντρώθηκαν στην κοπή χόρτων, στο κλάδεμα δέντρων και γενικότερα στην καθαριότητα του πρασίνου.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !