25 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 60χρονος για λαθρεμπόριο ποτών στη Λεπτοκαρυά


Συνελήφθη χθες (24.07.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός 60 ετών, για λαθρεμπόριο ποτών.
Ειδικότερα, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκίνητου που έφερε βουλγαρικές

Λεπτοκαρυά: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 10.000 προϊόντα παρεμπορίου


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και νέα αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, για την πάταξη του στάσιμου και υπαίθριου εμπορίου που έλαβε χώρα στις (23.07.2013) στην περιοχή της Νότιας Πιερίας, όπου παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ασφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας
Σε εξέλιξη είναι  οι εργασίες  του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, με σκοπό την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

14ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΤΩΝ
Παραίτηση Προέδρου του Μ.Α.Σ. ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ


Φίλοι – ες  της ομάδας μας,
σας γνωστοποιώ την οικειοθελή αποχώρησή μου από την αγαπημένη μας ομάδα.
   Προσπάθησα με τους συνεργάτες μου, με όλους σας να τη διατηρήσω, να τη συντηρήσω, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τα εμπόδια που βρήκα.

«ΕΛΕΝΗ» του Ευριπίδη στην Κατερίνη


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ Αθηνών (Ηρώδειο 15 & 16 Ιουλίου) και σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας την παράσταση του έργου του Ευριπίδη «ΕΛΕΝΗ».

Πρωτοβουλία για την Ίδρυση Σοσιαλιστικού Κόμματος


Σαν σήμερα, 39 χρόνια πριν η χώρα έβγαινε μέσα από μια μεγάλη εθνική κρίση με την εθνική προδοσία στην Κύπρο και την κατάρρευση μιας ξενοκίνητης δικτατορίας.

Οι αγώνες του ελληνικού λαού καθόρισαν την τότε εξέλιξη για τη δημοκρατική πορεία του τόπου.
Σήμερα, κάτω από διαφορετικές συνθήκες, καπιταλιστικής και υποβόσκουσας γεωπολιτικής κρίσης, η χώρα βρίσκεται σε μια μεγάλη καμπή, η Δημοκρατία και η κυριαρχία της χώρας έχουν υπονομευθεί,