29 Φεβρουαρίου 2012

Το Μέλλον του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας-ΟλύμπουΤο μέλλον του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας-Ολύμπου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  Σοφία Μαυρίδου με το Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, Αστέριο Φαρμάκη, το Σωματείο Εργαζομένων και  τους εργαζομένους του Ψ.Ν.Π.Ο. , μετά
τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε ο εφαρμοστικός νόμος που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή και προβλέπει την κατάργηση του «Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου» ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και  την ένταξή του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ως Ψυχιατρικό Τμήμα.


Συγκέντρωση τροφίμων για ανήμπορους συμπολίτες μας


Κατόπιν των δραματικών στερήσεων που βιώνουν συνάνθρωποι μας σε καθημερινή βάση λόγο της οικονομικής κρίσεις στο Νομό Πιερίας και καθώς είμαστε Eθελοντικό Διασωστικό Σωματείο το οποίο βοηθάει σε περιόδους κρίσεως τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, δεν μπορούμε και τώρα να μείνουμε αμέτοχoi απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις.

Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ....Μια οικογένεια μας Έχει Ανάγκη


Αυτό το μήνα στο Νομό μας, μια οικογένεια έχασε την οικία της από πυρκαγιά.
Από την πρώτη στιγμή, ευαισθητοποιήθηκαν οι συγχωριανοί της οικογένειας και ξεκίνησαν να μαζεύουν υλικά οικοδομών και βάζοντας εθελοντικά την εργασία τους, άρχισαν προσπάθεια να ξαναχτίσουν το κατεστραμένο σπίτι.
Επειδή όμως η φωτιά κατέστρεψε και όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό του σπιτιού, ξεκίνησε προσπάθεια συγκέντρωσης ηλεκτρικών συσκευών (ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο κλπ) από την Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Νομού Πιερίας.
Παρακαλούνται λοιπόν, όσοι μπορούν να προσφέρουν κάτι από τα παραπάνω στην οικογένεια, να επικοινωνήσουν με τον κ. Εφραιμίδη Χαράλαμπο στο 6944856952 , Πρόεδρο της Ε.Ε.Ε.Δ. Νομού Πιερίας.