7 Ιουλίου 2012

Λουκέτο στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στο Αιγίνιο


Κλειστό είναι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα το παράρτημα του Επιμελητηρίου Πιερίας που λειτουργούσε στο Αιγίνιο. Η εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών-μελών γίνεται πλέον από την έδρα του Επιμελητηρίου στην Κατερίνη, με τους λόγους να είναι κυρίως οικονομικοί, που αφορούν στο κόστος διατήρησης και λειτουργίας του παραρτήματος.

Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης made by Photo Hasapetis !


Μήνυμα Παναγιώτη Ψωμιάδη εις μνήμη Στέργιου ΣάκκουΗ Θεοφρούρητος πόλη του Αγίου Δημητρίου, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, έκλαψε τη μέρα της Αναστάσεως του Κυρίου για την εκδημία του Στέργιου Σάκκου, του Δασκάλου που με τίμησε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του επί σειρά ετών, του κατακτητή των καρδιών, του πρωταγωνιστή στον αγώνα κατά των αιρέσεων, του σοφού και συνετού ηγέτη με τη γλυκύτητα τής απλότητας και τη θερμότητα τής οικειότητας, του συμπαραστάτη των πτωχών και των αδυνάτων, του οπλισμένου με τη συγκινητική μειλιχιότητα, τη χριστιανική διάκριση, τη δυσεύρετη στις μέρες μας ευαισθησία, την ευαγγελική ταπείνωση καί απλότητα.

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ!


«Αντώνιο… πονάει το Μνημόνιο»


Το αχτύπητο δίδυμο Στάθη Ψάλτη - Μάρθας Καραγιάννη, πλαισιωμένο από τους Κώστα Ευριπιώτη, Βασίλη Κούκουρα, Ντίνο Σπυρόπουλο, Χριστίνα Ψάλτη, Πέννυ Σταθάκη, Τίσσα Βασιλάκη, Μαρία Σικιανάκη και ακόμα πέντε νέους ηθοποιούς, μαζί με δέκα εκατομμύρια Έλληνες, φωνάζουν: «Αντώνιο… πονάει το Μνημόνιο». 

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή υλικού του ΟΣΕ στην ΠερίστασηΣυνελήφθησαν προχθες (03.07.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης Πιερίας, δύο ημεδαποί 59 και 61 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.