16 Ιανουαρίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥΣε μια λαμπρή τελετή στην έδρα της στον Πειραιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2013, τους συντελεστές των τελετών αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς και πρόσωπα και φορείς που βοήθησαν τους σκοπούς της Ε.Ο.Ε. μέσα στην προηγούμενη χρονιά και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Ο Yποναύαρχος ε.α. Γεώργιος ΜΑΛΦΑΣ στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 Ο Yποναύαρχος ε.α. Γεώργιος ΜΑΛΦΑΣ θα είναι ο καλεσμένος της Σχολής Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Κατερίνη: Συνελήφθη 38χρονος για ΧΡΕΗ 161.000 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (16.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 160.795,05 ) ευρώ.

Φάρσα για Βόμβα στην ΔΟΥ Κατερίνης !

Συνελήφθη σήμερα (16.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 63 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.

Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 329

Λειτουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Κατερίνη

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Κατερίνης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κατερίνης στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στηρίζει Γιώργο Φαρμάκη ο Γιώργος Ελευθερίου στον Δ. Δίου-Ολύμπου

Σε επικοινωνία που είχαμε μας επιβεβαίωσε το γεγονός και μάλιστα αρκετά συγκινημένος δήλωσε «Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που όλα αυτά τα χρόνια προσέφερα στον τόπο από διάφορες θέσεις που κατά

Κατερίνη: Συνελήφθη 55χρονος για ΧΡΕΗ 106.500 ευρώ

Συνελήφθη χθες (15.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 55 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των ( 106.789,87 ) ευρώ.

Συνελήφθη 44χρονος για κλοπή στο Σβορώνο

Συνελήφθη στις (14.01.2014) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 44 ετών, για κλοπή.

Φωτορεπορτάζ από τον χορό της Παναγίας ΣουμελάςΞεπέρασε κάθε προσδοκία προσέλευσης και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Ποντιακού συλλόγου Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014.