26 Ιουλίου 2012

Super Μετεγγραφή στον Πιερικό....Υπέγραψε ο Ντάνι


Μετά την απόκτηση του Αλεσάντρο Λόπεζ στην ομάδα της Κατερίνης  ένας συμπατριώτης του με σαφώς πιο «βαρύ» όνομα αποτελεί την δεύτερη προσθήκη της Κατερινιώτικης ομάδας από την πλούσια και χαρισματική αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου. Ο λόγος για τον 31 ετών Ντάνι, ο οποίος τη σεζόν 2005-06 είχε αγωνιστεί με τη Μπέτις στους ομίλους του Champions League.

40.000 οι Απλήρωτοι Λογαριασμοί της ΔΕΗ στην Πιερία !


Το κατάστημα της ΔΕΗ Κατερίνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, μετά από καταγγελία για διακοπή του ρεύματος σε νοικοκυριό που είχε εξοφλήσει το λογαριασμό του ρεύματος χωρίς το χαράτσι.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό του Άνω Αγίου Ιωάννη


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό του Άνω Αγιάννη, ενώ την προσεχή Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 ξεκινά η κατασκευή του κεντρικού αντλιοστασίου λυμάτων του οικισμού, που θα  μεταφέρει τα λύματα στο πρώτο φρεάτιο του οικισμού της Γανόχωρας.

Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα Ένωσης Ποντίων Πιερίας


Η Ένωση Ποντίων Πιερίας σας προσκαλεί στα "Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα" που πραγματοποιεί από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου 2012 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Άρχισε η ευρωπαϊκή προβολή ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο


 

Στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής αλλά, γιατί όχι, και παγκόσμιας προβολής τού Ολύμπου, προβλήθηκε για πρώτη φορά ένα ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο και τους κατοίκους του, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο από γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο, σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου.

"Οι Μακεδόνες δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποστείλουμε τη Μακεδονία μας "


Σχολιάζοντας την κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ με την επίσκεψη του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών στη γειτονική χώρα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το 13ο Αντάμωμα Απανταχού Ελατοχωριτών 28 &29 Ιουλίου στο Ελατοχώρι


Το 13ο Αντάμωμα Απανταχού Ελατοχωριτών πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιουλίου 2012 στο Ελατοχώρι, με την υποστήριξη του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Φωτορεπορτάζ από το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ