28 Μαΐου 2014

Οι Γαλάζιες Σημαίες υποστέλλονται στην Πιερία

Οι τουρίστες θα μας ξανάρθουν άραγε;


Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την περασμένη εβδομάδα από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.), για τις ακτές και τις μαρίνες που πληρούν τις προϋποθέσεις απόδοσης του σήματος της Γαλάζιας σημαίας, μόνον θλίψη μπορεί να προκαλέσει στον κάθε κάτοικο της Πιερίας το γεγονός της απώλειας άλλων πέντε γαλάζιων σημαιών (των τελευταίων που είχαν απομείνει), στην Νότια Πιερία.

Ζητείται προσωπικό σε Γερμανία και Ελβετία

Ζητείται προσωπικό για κουζίνα, νεαρής ηλικίας, μάγειρας ή και βοηθός μάγειρα στο Εσλίγκεν της Γερμανίας. Πληροφορίες στο τηλ. 00497113510308 και 6981794374.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΙΣΑΠ (Ινστιτούτο Στρατηγικής Ανάπτυξης Πιερίας)

Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει την πορεία του το Ινστιτούτο Στρατηγικής Ανάπτυξης Πιερίας (ΙΣΑΠ), μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 21 Μαϊου 2014.

Ο ΙΣΑΠ ξεκίνησε τη δράση του το 2001 και έχει ως στόχο τη μελέτη της Πιερικής οικονομίας και τη στήριξη καινοτόμων ενεργειών για την ανάπτυξη της Πιερίας.

Εσείς από ποια περιοχή μας Διαβάζετε ; (Νέα Ψηφοφορία του Katerinipress)

Συνελήφθη 42χρονος για ψευδή κατάθεση στην Καλλιθέα Πιερίας

Συνελήφθη χθες (27.05.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 42 ετών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Αρχικά, στην Καλλιθέα Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο του 42χρονου, αυτός δήλωσε ψευδή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σημαντική και ιστορική νίκη έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του στις ευρωεκλογές. Για πρώτη φορά στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας αναδεικνύεται η αριστερά πρώτη δύναμη και με σημαντική

Οι «Γιατροί του Κόσμου» και η ΕΟΔνΠ σε δεύτερη αποστολή με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Βοσνία

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι «Γιατροί του Κόσμου» οργανώνουν δεύτερη αποστολή με άλλους 22 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, αυτή τη φορά, προς τη Βοσνία.
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,