26 Αυγούστου 2013

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας


Συνεχίζονται οι εργασίες του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ, στο σύνολο του Δήμου, με σκοπό την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

Ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης


Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης. Τα έργα, τα οποία προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε περιλαμβάνουν απομάκρυνση του φθαρμένου χλοοτάπητα και των χωμάτων - καθώς κατόπιν μελετών που έγιναν το υπόστρωμα του υπεδάφους κρίθηκε ακατάλληλο - ενώ μετά από μία σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.

Αγώνας Ανόδου στη Β’ Κατηγορία / ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Κεραυνός Μακρυγιάλου


Αγώνα Μπαράζ – Ανόδου στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα δώσει η ομάδα των Ποντίων την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 17:15 στο γήπεδο του Κορινού με αντίπαλο την ομάδα του Κεραυνού Μακριγιάλου.  Η ομάδα των Ποντίων  θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται μετά την αποχώρηση του Ερμή  Εξοχής από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και να σώσει τη χρονιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ Κ-17


Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για την ομάδα Κ-17(1996-1997) του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β’Ομάδων της Football leage (Β΄ Εθνικής).
Οι δοκιμές γίνονται στο γήπεδο του Βατανιακού ,κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα 20,00.
Τηλ.Γηπέδου : 32351037406
Tηλ.γραφείων:2351034837
Tηλ.Προέδρου : 6977271047

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για το μικρό Ραφαήλ


Μια μεγάλη συναυλία με γνωστά συγκροτήματα της ροκ σκηνής, με στόχο την ενίσχυση του αγώνα του μικρού Ραφαήλ διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Λάτιν και Ροκ Μουσικής "Δον Κιχώτης", στην Κατερίνη.

Σύντομα έτοιμο το κοινωνικό ιατρείο Κατερίνης


Η κατασκευή του "Κοινωνικού Ιατρείου" θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα Αυγούστου.
Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης  εργάζονται καθημερινά τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων με στόχο τη διαμόρφωση του χώρου στον οποίο θα στεγαστεί σύντομα το «Κοινωνικό Ιατρείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των «Γιατρών του Κόσμου».

«ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ» - ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ


Ο Φρανσουά Μωριάκ (Γάλλος συγγραφέας, 1885-1970, Νόμπελ 1952) είπε κάποτε χαρακτηριστικά : « Ο άνθρωπος που δουλεύει με τα χέρια είναι εργάτης, με τα χέρια και το μυαλό, τεχνίτης, με τα χέρια, το μυαλό και την καρδιά, καλλιτέχνης.» Η Έλλη Κατσάρα εντάσσεται στην τρίτη κατηγορία. Αγαπά το ωραίο, την τέχνη, τη χαρακτική. Μέσα από τις ποικίλες τεχνικές που χρησιμοποιεί, αποδίδει με ακρίβεια τα τοπία, δίνει την πρέπουσα προσοχή στα χρώματα και μεταδίδει στο θεατή συναισθήματα και νοήματα εμποτισμένα με τη μαγεία της τέχνης της.