17 Απριλίου 2012

Εκτός Λίστας Υποψηφίων ΝΔ ο Δημήτρης Μπέης


Έμεινε εκτός ο Δημήτρης Μπέης, ο οποίος δήλωνε το τελευταίο διάστημα την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Πιερίας. Τη θέση του την τελευταία στιγμή κατέλαβε τελικά ο Δημήτρης Χριστόγιαννης....


Χάρης Μπαζάκος

Οι Υποψήφιοι της ΝΔ σε Πιερία και ΗμαθίαΠΙΕΡΙΑΣ
1 ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
4 ΜΑΝΗ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
5 ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ
6 ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Στον Δ.Δίου-Ολύμπου το πρώτο ιχθυοτροφικό – οικοτουριστικό πάρκο τής ΕλλάδαςΤο «Τηθύς», το πρώτο Ιχθυοτροφικό – Οικοτουριστικό πάρκο τής Ελλάδας είναι πλέον γεγονός και πρόκειται να λειτουργήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα εντός των ορίων τού δήμου Δίου-Ολύμπου μέσα σ’ έναν πρώην εγκαταλελειμμένο υγροβιότοπο που σήμερα αποκτά την ταυτότητά του και μετατρέπεται σε έναν ελκυστικό προορισμό.

Δήλωση του Υποψηφίου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ξενοφώντος ΜπαραλιάκουΑγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ξέρετε καλά, το ζείτε όπως και εγώ, ότι βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδας. Η Ελλάδα μας προσπαθεί να κατανοήσει τι συμβαίνει, και να μαζέψει τα συντρίμμια τα απομείναντα, ώστε να περισώσει την συνοχή του κοινωνικού ιστού της. Η παραγωγική μηχανή έχει σταματήσει. Η κατάθλιψη και η οργή είναι παγιωμένες καταστάσεις.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΤον τελευταίο καιρό και ειδικά στην προεκλογική περίοδο έχουν ακουστεί πολλά για την παράταξη της Χρυσής Αυγής. Μας έχουν ονομάσει φασίστες, ακροδεξιούς, εθνικιστές, δωδεκαθεϊστές .

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 17-4-2012 ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ .

Αυγομαχίες Άνω Αγιος ΙωάννηςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πασχαλινή “Γιορτή της Αγάπης”, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγίου Ιωάννη.
Η εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου διοργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης, τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας και τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «ΑΡΓΟΣ».

Αρχίζουν οι προκριματικοί αγώνες μπάσκετ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων


Την Τετάρτη αρχίζουν οι προκριματικοί αγώνες μπάσκετ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση για Βαμβακοπαραγωγούς Κατερίνης


Καλούνται όλοι οι ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται με οποιοδήποτε τρόπο για την βαμβακοκαλλιέργεια, και διαθέτουν οι ίδιοι ή κοντινά τους πρόσωπα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email) να το δηλώσουν