17 Απριλίου 2011

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του ΟΑΕΔ στον Υποσταθμό ΔΕΗ ΚατερίνηςΣτα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και συνδυάζονται πάντοτε με το γνωστικό αντικείμενο της κάθε ειδικότητας, μαθητές του τμήματος Ηλεκτρολογίας της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. επισκέφθηκαν τον υποσταθμό 150KV της ΔΕΗ.
Στις ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ η φοίτηση του κάθε μαθητή είναι αποδοτική. Το ίδιο και η επαγγελματική του πορεία. Οι μαθητές παρακολουθούν στην σχολή Θεωρητικά και Εργαστηριακά μαθήματα σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια καθώς και σε «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» που λειτουργούν πρωτοποριακά μόνο στις σχολές του Ο.Α.Ε.Δ. ενώ παράλληλα με την εκπαίδευση εργάζονται ως εκπαιδευόμενοι με αμοιβή και ασφάλιση σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις με ευθύνη και επίβλεψη από την σχολή τους.
Έτσι στις ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ του ΟΑΕΔ γίνεται η κλίση του καθενός επάγγελμα!
Η επίσκεψη άφησε ενθουσιασμένους τους μαθητές, που με προσοχή και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν όλα τα τμήματα του υποσταθμού.
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και ιδιαίτερα τον Κο Σεϊταρίδη Βασίλειο για τη φιλοξενία καθώς και την άρτια και εμπεριστατωμένη ενημέρωση που έκανε στους μαθητές μας.

Το πρωτοσέλιδο των Πιερικών Αντιλάλων


Αποκαταστάσεις οδοστρώματος από τη ΔΕΥΑΚ στο Δ.Δ. Κορινού


 Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης
Με σταθερούς ρυθμούς προχωράν οι αποκαταστάσεις από τα συνεργεία τη ΔΕΥΑΚ σε όλο τον αστικό ιστό της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων

Την εβδομάδα που πέρασε το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ προχώρησε σε αποκαταστάσεις του οδοστρώματος σε όλο τον ιστό του Δημοτικού Διαμερίσματος του Κορινού. Τις πορείες των εργασιών παρακολούθησαν από κοντά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στέργιος Μπουσνάκης, ο πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρίας του Δήμου Κατερίνης κ. Αντώνης Παπαγιαννούλης, το μέλος της ΔΕΥΑΚ κ. Στάθης Κεραμιδιώτης, οι οποίοι και έμειναν ιδιαιτέρα ικανοποιημένοι.

eptanews

Κυριακή στο χωριό - Παλιοί Πόροι - Κυριακή 17 Απριλίου

http://3.bp.blogspot.com/-P3mW8lboHAo/TaGXkQdOhtI/AAAAAAAAPHc/5Xw8ZMZ_ZXg/s1600/AFISA_P.POROI.jpg