3 Ιουνίου 2014

Κατερίνη: Συνελήφθη 25χρονος για κλοπή ποδηλάτου αξίας 800 ευρώ

Συνελήφθη χθες (02.06.2014) το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 25 ετών, για κλοπή ποδηλάτου.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε οικία στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης Πιερίας, περίπτωση κλοπής σε οικία που έλαβε χώρα την 29.05.2014 στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.
Κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και πειστηρίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 28 ετών, για κλοπή.

Συνάντηση επιστημόνων από τη Μεσόγειο για το δίκτυο Natura 2000

Δίοδοι για μελλοντικές συνεργασίες με στόχο την καλύτερη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών της Μεσογείου δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του εναρκτήριου βιογεωγραφικού σεμιναρίου για τη διαχείριση των περιοχών του Δικτύου Natura 2000 που πραγματοποιήθηκε με

Ανόρυξη υδρογεώτρησης στις Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη - Νέας Τραπεζούντας

Στην κάλυψη της ποιοτικής και ποσοτικής επάρκειας νερού στον οικισμό του Κάτω Αγίου Ιωάννη & της Νέας Τραπεζούντας, της Δημοτικής Ενότητας Κορινού του Δήμου Κατερίνης αναμένεται να συμβάλει η ανόρυξη και ο εξοπλισμός μιας νέας υδρογεώτρησης, στη θέση «Παλιούρι». Η έναρξη των εργασιών

Οι «Θεσμοφοριάζουσες» στις 16 Ιουλίου στα Γιαννιτσά

Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, οι «Θεσμοφοριάζουσες», θα παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι σε 60 περίπου θέατρα, μεταξύ των οποίων και στα Γιαννιτσά στις 16 Ιουλίου.
Οι «Θεσμοφοριάζουσες», σε διασκευή του Γιώργου Κιμούλη & του Πιτσιρίκου, βασισμένη στη μετάφραση του Κ.Χ.Μύρη, με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Πιατά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα κάνουν πρεμιέρα

Ανακαίνιση στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες ανακαίνισης του 1ου ορόφου και του ημιωρόφου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας. Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αξιοποίησης του βραβείου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ» που απέσπασε η βιβλιοθήκη το 2010 από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.