23 Απριλίου 2012

Ποιοι Υποψήφιοι Προηγούνται στο Ν. Πιερίας ;


Μπήκαμε πλέον σε προεκλογικό ρυθμό με τους υποψηφίους της Πιερίας να προσπαθούν με κάθε μέσο, να πείσουν τους Πιεριείς να τους ψηφίσουν....

Εθελοντικός Καθαρισμός στον Κάτω ΑγιάννηΕθελοντικό καθαρισμό πραγματοποίησε κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη(σε ακτίνα δύο και πλέον χιλιομέτρων),  η εθελοντική ομάδα νέων του χωριού, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα.

Παρουσία του επιβλαβούς εντόμου Metcalfa Pruinosa στην Πιερία


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εφιστά την προσοχή των παραγωγών ακτινιδίων του νομού μας για την παρουσία του επιβλαβούς εντόμου Metcalfa Pruinosa. Το έντομο αυτό είναι εξαιρετικά πολυφάγο και η ταχεία διάδοσή του οφείλεται στην περιορισμένη παρουσία φυσικών εχθρών και στον μεγάλο αριθμό φυτικών ειδών από τα οποία μπορεί να τραφεί.

Music Spring Madness στις 28 Απριλίου στην ΚατερίνηMusic Spring Madness
Έχουν πάθος, ρυθμό, ψυχή!

Είναι… τα δικά μας συγκροτήματα, στο Music Spring Madness!

Το Σάββατο 28 Απριλίου, η κεντρική πλατεία Κατερίνης πλημμυρίζει φωνές και μουσικές!

Στην Καβάλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων
Την Παρασκευή αρχίζει στην Καβάλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων και θα διαρκέσει μέχρι και την Πρωτομαγιά.
Ο Πιερικός Αρχέλαος μετά τη μεγάλη του νίκη επί της ΕΑ Καβάλας που είναι και η διοργανώτρια ομάδα των αγώνων, θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του Παναθηναϊκού, Μαντουλίδη, Ίκαρου Καλλιθέας, ΑΓΣ Ιωαννίνων και Εργοτέλη Ηρακλείου.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 – 2013» εντάσσονται δύο έργα αποχέτευσης ακαθάρτων, α) Πλαταμώνα ύψους 3.160.740 ευρώ και β) παραλιακής ζώνης Λεπτοκαρυάς ύψους 971.920 ευρώ. Τα δύο αυτά έργα είναι συνολικού κόστους 4.132.660 ευρώ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ;;;

Μια ανθοδέσμη, πολύ αίμα στην άσφαλτο και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά...