6 Σεπτεμβρίου 2012

Βρείτε τον Έρωτα σας...στο erodate.gr !

Κλοπή σε επιχείρηση στην Νάουσα


Χθες (05.09.2012) το βράδυ, στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Νάουσας - Σ.Σ. Νάουσας, τρεις άγνωστοι δράστες διέρρηξαν επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό και επιταγές, ενώ από τον προαύλιο χώρο αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και τις πινακίδες κυκλοφορίας έτερου Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που ανήκουν στην επιχείρηση.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

Επιστολή δημάρχου Δίου-Ολύμπου προς τον ΑρχιεπίσκοποΝα μην απομακρυνθεί ο ασθενών Επίσκοπος κ. Αγαθόνικος από τη θέση του ως Μητροπολίτη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ζήτησε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, με κατεπείγουσα επιστολή που απέστειλε (με e-mail και φαξ) προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, καθώς επίσης και προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο αλλά και προς την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η τελετή έναρξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου
 Για δεύτερη χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου πραγματοποίησε την τελετή έναρξης της νέας αγωνιστική χρονιάς στο νέο, λειτουργικό και πανέμορφο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, όπου την τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες παιδιά και γονείς.

4ο Περιφ. Πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Μακεδονίας


Το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.) και την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μηχανιώνας (ΛΕ.ΜΟΤΟ.Μ.) διοργανώνουν το 4o Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Μακεδονίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΕΡΒΙΩΝ


Η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα γίνει και φέτος στον καθορισμένο χώρο της πόλης «ΓΗΠΕΔΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑ» από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και 01 Οκτωβρίου 2012.
1.  Η δημοπρασία θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Ενημερωτικές συναντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάςΕνημερωτικές συναντήσεις με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ –Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Πιερίας με τον  πρόεδρο του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θωμά Παπαδημητρίου  και με τον Πρόεδρο της Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης  Αναστάσιο Παπαζήση.  

Ακούστε live Melodies Web Radio