2 Μαΐου 2012

Οι ψηφοφόροι του Φώντα...στην Πιερία


Γιατί "Αυτοκτόνησε" ο Πιερικός ;;


Μια από τις αιτίες που θεωρώ ότι έπαξε καθοριστικό ρόλο στην "Αυτοκτονία" του Πιερικού τις τελευταίες αγωνιστικές είναι η ελαφρότητα με την οποία η διοίκηση επέτρεψε να παρατεθεί δείπνο.....λίγες ώρες πριν το ματς με τον Πανθρακικό σε γνωστή ταβέρνα της Παραλίας Κατερίνης.

Πεϊδης και στο Ρέθυμνο !


Μηχανήματα καθαρισμού ακτών ΠΕΙΔΗ ......στο Ρέθυμνο ! Συγχαρητήρια στην Κατερινιώτικη επιχείρηση

Αιμοδοσία για την Ποντιακή Γενοκτονία στην Πέλλα


Εθνικό Βραβείο Ενεργειακής Σφαίρας 2012 στην Πιερική Αναπτυξιακή
Η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε.-Ο.Τ.Α. υιοθέτησε κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προηγούμενου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης έναν οριζόντιο άξονα υποστήριξης της ενεργειακής αποδοτικότητας και της εφαρμογής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα προγράμματα που υλοποίησε τοπικά για την τόνωση της αγροτικής ανάπτυξης. Αυτός ο οριζόντιος άξονας δημιούργησε ένα εσωτερικό έργο με τίτλο: Ενεργειακή Αποδοτικότητα για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης και με το ακρωνύμιο RURAL…GREEN. Το έργο RURAL…GREEN τέθηκε σε εφαρμογή από την Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε.-Ο.Τ.Α. από το 2003 μέχρι τον Ιούνιο του 2009, την ίδια περίοδο που τα προγράμματα του 3ου Πλαισίου Στήριξης για την αγροτική ανάπτυξη ήταν επίσης ενεργά στην περιοχή παρέμβασης του νομού Πιερίας.

Eορτασμός Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου στον Κολινδρό Έξω από την κωμόπολη του Κολινδρού και σε απόσταση μόλις δυόμισι χιλιομέτρων από αυτήν, βρίσκεται η παλαιά και ιστορική Μονή η τιμώμενη επ’ ονόματι του εν Αγίοις Πατρός ημών Αθανασίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας.Το ξεκίνημα και η πρώτη καταβολή της πρώην ανδρικής και τελευταίως γυναικείας αυτής Μονής, χάνονται δυστυχώς μέσα στα βάθη του παρελθόντος, δίχως ιστορικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από την πρώτη συγγραφική απόπειρα της Στέλλας Τομπάκογλου είχαν οι φίλοι του βιβλίου, που βρέθηκαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην Αστική Σχολή.
Το βιβλίο με τίτλο: «Μια μέρα πριν…» προλόγισαν ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Ευγένιος Παπαδόπουλος, ο συγγραφέας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης.

«Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ».

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης  και ειδικότερα από την τάξη πιάνου της Μπέτυς Τσομίδου  η  μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο: «Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ».

Κεντρική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην ΚατερίνηΤην Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ
στην Κατερίνη, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ).
Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Χρήστος Πρωτόπαπας.

Η Καμεράτα «γεννήθηκε» στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.....«Εξαιρετική» χαρακτήρισαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία της Καμεράτας Καπαγιαννίδη , η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 20:48 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ουΓ.Ε.Λ. Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό).

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αιμοδοσία στη Βροντού

Σημαντική ανταπόκριση βρήκε το κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Βροντούς την Κυριακή 29 Απριλίου 2012. Η τακτική αιμοδοσία ενισχύθηκε εκτός από τα μέλη του συλλόγου και από άλλους εθελοντές αιμοδότες και η εκδήλωση είχε έντονη παρουσία κόσμου από την έναρξη ως το τέλος της.

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ, ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΤην Δευτέρα 30 Απριλίου η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου επισκέφτηκε περιοχές της Δήμου Κατερίνης και της Νότιας Πιερίας.
Πρώτος σταθμός ήταν το Παλιό Κεραμίδι όπου συναντήθηκε με γυναίκες της περιοχής. Την συζήτηση μονοπώλησαν τα ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης αλλά και θέματα που σχετίζονται με την θέση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.

Στο Τεχνικό Επιμελητήριο Πιερίας ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Στο Τεχνικό Επιμελητήριο Πιερίας βρέθηκε ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με τους ΄΄Ανεξάρτητους Έλληνες΄΄ του Πάνου Καμμένου.
Στην συζήτηση με τον Τάσο Τασούλα και τον Ηρακλή Τσιτλακίδη τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου που αποτελούν τροχοπέδη για την εύρυθμη λειτουργία της ευρύτερης κοινωνίας.Πολύς επίσης και ουσιώδης λόγος έγινε για την σχεδόν τραγική κατάσταση του Ελληνικού Τουρισμού και του τουριστικού ΄΄επιχειρείν΄΄.