5 Ιουνίου 2014

Σοσιαλιστικό Κόμμα: Δεδομένα, Εκτιμήσεις και Πολιτικές Κατευθύνσεις του Πολιτικού Συμβουλίου


Στις 25 Μαΐου 2014 διεξήχθησαν οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και ο δεύτερος γύρος των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.

Η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές για την ανάδειξη των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέτει επί τάπητος την κρίση που διέρχεται ο θεσμός που οδηγήθηκε σε καθεστώς «ετεροδιοικησης» από τις Κυβερνήσεις των μνημονίων και την τρόικα που μεταξύ των άλλων, προέβησαν σε διάλυση των οικονομικών και πολιτικών δυνατοτήτων των τοπικών αρχών.

Δυνατότητα δημοτών Δίου-Ολύμπου να ρυθμίσουν τα χρέη τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους δημότες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ότι έως την 13/08/2014, όσοι έχουν οφειλές προς τον Δήμο, μπορούν να τις ρυθμίσουν με διακανονισμό βάσει του Ν.4257/14 και κατόπιν υποβολής αιτήσεως, ως ακολούθως :

Έξι χρόνια «Πιερικός Αρχέλαος» …


Με την ευκαιρία των έκτων γενεθλίων του ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί τους πολυπληθείς φίλους του για το μεγάλο τους αγκάλιασμα στις προσπάθειες αυτών των χρόνων.

Χάρη σ΄ αυτούς και στις οικογένειές τους, δημιούργησε και δημιουργεί τις συνθήκες για ένα ευοίωνο μπασκετικό μέλλον στα αθλητικά δρώμενα εντός και εκτός Πιερίας.

Κατερίνη: Μάνα και 15χρονη κόρη έκλεψαν χρήματα από διαμέρισμα

Συνελήφθησαν χθες (04.06.2014) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαπές ηλικίας 38 και 15 ετών (μητέρα και κόρη αντίστοιχα), για κλοπή και δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Συνελήφθη 27χρονος για ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (04.06.2014) απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη, στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο δέμα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 31,2 γραμμαρίων .
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

"ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ"

Η Κυβέρνηση βιάζεται να ολοκληρώσει το έργο του ξεπουλήματος της χώρας, βγάζοντας στο σφυρί όσες εκτάσεις γης και ακίνητα του δημοσίου προλαβαίνει.
     Αυτήν την φορά ετοιμάζεται να ξεπουλήσει παραλιακές και ημιορεινές εκτάσεις του νομού Πιερίας. Με διυπουργική απόφαση  παραχωρεί στο ΤΑΙΠΕΔ έκταση 21.320 στρεμμάτων του

Κατασκευή μεγάλης λιμνοδεξαμενής στη Ράχη


Στην κατεύθυνση ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και στην επιτυχή διάρθρωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων συμβάλλουν οι εργασίες ενίσχυσης και βελτίωσης των αγροτικών υποδομών στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η βελτίωση των υποδομών στο