20 Αυγούστου 2012

Σχολές Ποδοσφαίρου Αναστασιάδη- Οι Εγγραφές Άρχισαν

Οι εγγραφές άρχισαν...
Κινητό 69811 23 257 (WhatsUp)...

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Γιαννιτσά


Το πρωτοσέλιδο της Έρευνας Τρικάλων


Φωτορεπορτάζ από το 11ο Διεθνές Camp Κολινδρού

ΦΩΤΟ ΧΑΣΑΠΕΤΗΒραδιά ελληνικής μουσικής με Ιροντίνα Κάνδραλη και Αρμενιστές στη Νέα Ρόδα Χαλκιδικής


Βραδιά ελληνικής μουσικής για τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες, με την Ιροντίνα Κάνδραλη και τους Αρμενιστές του Βορρά, την Τρίτη 21 Αυγούστου, ώρα 21:15, στη Διώρυγα του Ξέρξη, στα Νέα Ρόδα.

«Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να διατηρηθούν πάση θυσία...»


«Η προσφορά και η συμβολή των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων στην καλλιέργεια και ενίσχυση της θεατρικής και πολιτιστικής παιδείας είναι πολύ μεγάλη κι ανεκτίμητη. Για αυτό και πρέπει πάση θυσία να διατηρηθούν αλλά και να ενισχυθούν όχι μόνο από τους δήμους αλλά και από τις τοπικές, κοινωνικές δυνάμεις και τους παραγωγικούς φορείς. Αυτό είναι χρέος μας απέναντι στην κοινωνία κι απέναντι στη νέα γενιά».

Πέλλα: Συνάντηση Θεοδωρίδη - Στρατηγού Γεωργίου


Ο νέος Διοικητής της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού κ. Πέτρος Γεωργίου επισκέφτηκε επίσημα σήμερα (20/8), στο γραφείο του, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

54 παράνομες συντάξεις με εικονικά ένσημα στη Θράκη!


Μηνυτήρια αναφορά υπέβαλε το ΙΚΑ για αχρεώστητη καταβολή συντάξεων μετά από εικονική ασφάλιση σε 54 άτομα σε γεωργικές συνεταιριστικές οργανώσεις σε περιφέρεια της Θράκης, όπως έγινε γνωστό μετά και το σκάνδαλο που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα με τις περισσότερες των 2.000 υποθέσεις παράνομων συντάξεων ανά τη χώρα.

Πλήρωση θέσεων για πλήρη άσκηση στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής του Π.Γ.Ν. Λάρισας


Σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Υ7α/Γ.Π./οικ./161667/17-12-2007 (ΦΕΚ 2429/Β΄/27-12-2007) Απόφαση του Υ.Υ.&Κ.Α. το Π.Γ.Ν. Λάρισας έχει αναγνωρισθεί να χορηγεί πλήρη άσκηση στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής για δύο (2) θέσεις.

Πρώτη συνάντηση νεολαίας Δήμου Κοζάνης


Συνάντηση με ομάδα φοιτητών και νέων του Δήμου Κοζάνης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος  κ. Λάζαρος Μαλούτας, παρισταμένων αιρετών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και εκλεγμένων εκπροσώπων της νεολαίας, το πρωί της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2012.

Σύσκεψη για τα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας


Τα φλέγοντα θέματα των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας τέθηκαν σε σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου Νίκου Χατζηδημητρίου, του Διευθυντή της καρδιολογικής Γιάννη Βογιατζή, καθώς και της Διευθύντριας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Σοφίας Λένου.

Καθημερινές παρεμβάσεις για τη συντήρηση των κοινοχρήστων χώρωνΣτην οδό 19ης Μαΐου, στον Άγιο Χαράλαμπο(σιδηροδρομικός σταθμός), στον Κούκο(Αγ.Ιωάννης), στην Ανδρομάχη(εκκλησία Αγίου Κοσμά), στην Καλλιθέα(περιοχές Γρέβενη – Πλατάνια) εργάστηκαν σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης..


Εργασίες αποκατάστασης στον αγροτικό δρόμο Καλλιθέας-Κορινού


Στη διαμόρφωση του αγροτικού δρόμου Καλλιθέας - Κορινού προχώρησε σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Πρόκειται για έναν αγροτικό δρόμο, που διέρχεται από τον οικισμό «Μεταξά» και ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα βατότητας.

Μετά τις εργασίες που εκτελέστηκαν στην περιοχή, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται απρόσκοπτα.Σε εξέλιξη το 11ο Διεθνές Camp ΚολινδρούΣε εξέλιξη βρίσκεται το 11ο Διεθνές Camp στον Κολινδρό, όπου νεαροί αθλητές από Ελλάδα, Βουλγαρία, Νορβηγία, Αλβανία, Φιλανδία, Αυστρία και Ρουμανία διδάσκονται, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής,   στοιχεία ατομικής τεχνικής βάσει ειδικού προγράμματος που εκπονεί η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ., υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δοξάκη. 

Αισχύλου Πέρσες στον Πολύγυρο


Εγκατάλειψη Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»


κ. Υπουργοί,

Εδώ και καιρό απασχολεί την τοπική κοινωνία, η κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης, που εμφανίζουν τα 1.150 στρέμματα, του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Η ζωτικής σημασίας ύπαρξη του Πάρκου για την Αττική είναι αναμφισβήτητη, καθώς το εν λόγω Πάρκο αποτελεί ένα από τα τελευταία καταφύγια άγριας φύσης στο Λεκανοπέδιο και ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά πάρκα με τρία οικοσυστήματα, όπως το δάσος, τις λίμνες και τις καλλιέργειες, με πλούσια πανίδα, 177 είδη πουλιών και 3 είδη ψαριών. Οι κίνδυνοι πρόκλησης καθολικών και μη αναστρέψιμων συνεπειών στη χλωρίδα και την πανίδα του χώρου είναι περισσότερο από ποτέ εμφανείς, με την έλλειψη νερού και τη διακοπή ηλεκτροδότησης να συνιστούν την καθημερινότητα, συμβάλλοντας στη δραματική μείωση της στάθμης των λιμνών, στη διακοπή της ροής του νερού του πάρκου και οδηγώντας συνολικά έναν όμορφο υδροβιότοπο στο βιολογικό του τέλος του. Δυστυχώς, τα όλα παραπάνω μαρτυρούν την κρατική αδιαφορία στον ευαίσθητο και αναγκαίο για τη δημόσια ζωή, τομέα του Αττικού περιβάλλοντος, να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και την αδυναμία ουσιαστικής συνεργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Κατόπιν όλων, ερωτάστε:
1.      Τι σκοπεύετε να κάνετε προς την κατεύθυνση της ριζικής επίλυσης στο ζήτημα της μόνιμης και διαρκούς συντήρησης του Περιβαλλοντικού Πάρκου;
2.      Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν πριμοδοτείται η παραχώρηση του Πάρκου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε στην Περιφέρεια Αττικής, είτε στους Δήμους που γειτνιάζουν Άγιοι Ανάργυροι, Καματερού και Ιλίου;


Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ      
       ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ


ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Σέρβια - Θεατρική Παράσταση ΄΄Γιατρός με το στανιό΄΄ από την Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιανής ΄΄Η Πρόοδος΄΄ Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων (21:00)

Η τέχνη αντιστέκεται στην κρίση
Σε μια περίοδο όπου τα κοσμήματα ­­-κυρίως τα βιομηχανοποιημένα που διατίθενται σε καταστήματα- έχουν, λόγω οικονομικής κρίσης, σημαντικά λιγότερη κίνηση ως προς την αγορά και την πώληση και φυσικά μια ανάλογη πτώση στην αξία, η Ματίνα Λιόντα, δημιουργός πολύχρωμων χειροποίητων κοσμημάτων, τόλμησε και παρουσίασε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση στο Λιτόχωρο.

Κλοπή στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης


Τις πρώτες πρωινές ώρες της (18-08-2012), άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, αφού αφαίρεσαν το τζάμι από πλαϊνό παράθυρο του ναού, μπήκαν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη και αφαίρεσαν :
  • από την εικόνα της Παναγίας όλα τα αφιερώματα, απροσδιόριστης χρηματικής αξίας ,
  • από το κιτίο συλλογής χρημάτων υπέρ ανέγερσης του ιερού ναού Αγίου Μηνά, άγνωστο χρηματικό ποσό και
  • από το κιτίο της φιλόπτωχου αδελφότητας, άγνωστο χρηματικό ποσό.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Θεσ/νίκη: Συνελήφθη 26χρονος ομογενής για ένοπλη ληστεία σε ίντερνετ καφέ


Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (19-08-2012) στην περιοχή των Αμπελοκήπων 26χρονος ομογενής ενώ αναζητείται συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Ληστείας κατά συναυτουργία», «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ροδολίβος Σερρών


Σήμερα (20.08.2012) το πρωί, στο 32ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Δράμας – Ροδολίβους Σερρών, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαπές 83 και 86 ετών και Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 83χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 78χρονου οδηγού και της 86χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ροδολίβους Σερρών.

Από ποιά περιοχή μας διαβάζετε ;

Ποιές εφορίες κλείνουν από 1η Σεπτέμβρη σε Θεσ/νίκη-Λάρισα-Ημαθία- Πέλλα


Διακόσιες εφορίες θα κλείσουν ή θα συγχωνευτούν τους επόμενους μήνες με το πρώτο κύμα να ξεκινάει τον Σεπτέμβρη με κλείσιμο 14 ΔΟΥ.
Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών. 

Έγγραφα που "καίνε" την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Δίου-Ολύμπου


Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,
Η εταιρία TOSOH Hellas  Α.Β.Ε. προσπάθησε στις αρχές του έτους 2012 να θάψει τα βιομηχανικά απόβλητά της στην περιοχή "Πρόχωμα" του Δήμου Αγ. Αθανασίου με τη μέθοδο της υγειονομικής διάθεσης σε ιδιόκτητα αγροτεμάχια όπου μάλιστα είχαν πραγματοποιηθεί παράνομες δανειοληψίες.