21 Μαρτίου 2012

Συστράτευση για ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης


Συστράτευση για την ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης ζητά η
        Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με επιστολή της σε αρμόδιους φορείς


Τα εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚΓια τα εισιτήρια στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 στην Κατερίνη, στις 5,00 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης από τον Πιερικό Αρχέλαο ανακοινώθηκε ότι:

Πιερία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST
Το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία Optimist που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, παράλληλα με το κύπελλο Βορείου Ελλάδας στην κατηγορία Laser 4,7.

Δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Σύμφωνα με το άρθρο 67, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 καλείσθε να παρασθείτε στην έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 22α του μηνός Μαρτίου έτους 

Διαμαρτυρία τού αν.δημάρχου Δ.Δίου-Ολύμπου προς ΥΠ.ΠΟ.ΤΘΕΜΑ: Σχέδιο Νόμου σύμφωνα με το οποίο προωθείται η κατάργηση και της ΚΖ ΕΠΚΑ (Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Πιερίας) και συγχώνευσή της με Αρχαιολογικές Υπηρεσίες άλλων Νομών.