16 Μαΐου 2013

Λάρισα: Συνελήφθη 39χρονος για ΧΡΕΗ 800.000 ευρώ !


Συνελήφθη, σήμερα (16-05-2013) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 39χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 39χρονος, ομόρρυθμο μέλος δύο εταιρειών εμπορίας ετοίμων ενδυμάτων, συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το δημόσιο οφειλές συνολικού ύψους 798.966,12 ευρώ.

Συνελήφθη 61χρονος για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Κρύα Βρύση Πέλλας


Συνελήφθη χθες (15.05.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας ημεδαπός 61 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Κατερίνη: Έκλεψαν γυναίκα στο δρόμο και τα "ακούμπησαν" στο ενεχειροδανειστήριο


Συνελήφθησαν χθες (15.05.2013), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 15 και 25 ετών, για κλοπή σε βάρος 83χρονης ημεδαπής.
Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 38 και 60 ετών ως για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Εκδηλώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου


Το θέμα για το φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας των Μουσείων «Μουσεία (Μνήμη+ Δημιουργικότητα)= κοινωνική αλλαγή» αποτελεί μοναδική ευκαιρία ώστε το μουσείο, που αποτελεί καθρέφτη της ταυτότητας και των εθίμων  μιας τοπικής κοινότητας, να αποτελέσει πόλο έλξης,

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ LASER 4,7 Η ΖΩΗ ΜΑΝΙΩΤΗ


Το 2013 αποδεικνύεται χρονιά μεγάλων επιτυχιών για την Ιστιοπλοΐα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης τόσο σε επίπεδο ανάληψης σημαντικών διοργανώσεων όσο και στον αγωνιστικό τομέα.
Έτσι εκτός από την ανάληψη διοργάνωσης του 2ου Σκέλους του Περιφερειακού Πρωταθλήματος τον Μάρτιο και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist και Laser 4,7

Ερώτηση της Κατερίνας Μάρκου για την ολοκλήρωση του ανισόπεδου κόμβου της Εγνατίας Οδού


Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων κ. Χατζηδάκη
Ημιτελές παραμένει μέχρι και σήμερα το έργο της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου της Εγνατίας Οδού στο ύψος των Λουτρών Λαγκαδά, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την έναρξη των εργασιών.

"Είναι έτοιμη η Θεσσαλονίκη στο ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού;"Η «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» σας προσκαλεί  στην ημερίδα με θέμα την αντισεισμική θωράκιση της Θεσσαλονίκης. Από το φαινόμενο του σεισμού στην πρόληψη την αντιμετώπιση και τη διαχείρισή του.
Στο ερώτημα «Είναι έτοιμη η Θεσσαλονίκη στο ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού;»τοποθετούνται οι επιστήμονες: