9 Μαρτίου 2012

Κατερίνη: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Στην επιτακτική ανάγκη  προώθησης της ισότητας των δύο φύλων και εξάλειψης των διακρίσεων αναφέρθηκε η Σοφία ΜαυρίδουΤην Παγκόσμια  Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο οι γυναίκες υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Λεωφορείο για Σέρρες ...ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣΤην 
Κυριακή 11 Μαρτίου το Club διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της αρρώστιας μας στις Σέρρες απέναντι στην ομάδα του περούκααπέναντι στην ομάδα που πριν μερικά χρόνια μας έριξε 5 Goal θέλοντας να μας πάει στην κατώτερη κατηγόρια. Τα πράγματα όμως αλλάξανε και πλέον πάμε στις Σέρρες για να πάρουμε την εκδίκηση μας. 

Ομάδαπαίκτεςδιοίκηση όλοι μια γροθιάΕίναι σειρά μας να σταθούμε δίπλα τους. Δηλώσεις θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου όπως επίσης και στο τηλέφωνο 6972054889. Η τιμή της εκδρομής έχει οριστεί στα 10 Ευρώ όπως επίσης και το εισιτήριο του αγώνα. Η ώρα αναχώρησης είναι στις 11 από την κεντρική πλατεία. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από νωρίς για καφεδάκι.

Υ.Γ Σε περίπτωση που ο αριθμός των  συμμετεχόντων  μέχρι το Σάββατο το βράδυ δεν επαρκεί για την πραγματοποίηση της εκδρομής τότε θα ακυρωθεί. Εμείς βέβαια θα είμαστε εκεί όπως και να έχει οπότε καλό είναι πολλοί που στο παρελθόν ερχότανε τελευταία στιγμή να μην το τολμήσουν αυτή τη φορά δεν θα βρούνε λεωφορείο να περιμένει.

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ

Νέες επενδύσεις LEADER στην Πέλλα
Υπεγράφησαν τρεις νέες συμβάσεις έργων με συγχρηματοδότηση από την Κοινοτική Πρωτοβουλία LEADER

Θ. Θεοδωρίδης: Το πρόγραμμα LEADER ενδυναμώνει την τοπική οικονομία

Ολοκαύτωμα της πόλης των Σερβίων


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, η Δημοτική Κοινότητα Σερβίων και οι Αντιστασιακές Οργανώσεις περιοχής Σερβίων σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα της πόλης των Σερβίων (6-3-1943) από τα φασιστικά στρατεύματα κατοχής, που θα γίνουν το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, με το εξής πρόγραμμα :

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ


5ο Μουσικό Φεστιβάλ Νέων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών


Τη δυνατότητα και την ευκαιρία να εκφραστούν μουσικά και να προβάλουν τις μουσικές ικανότητες και δεξιότητές τους προσφέρει στους μαθητές γυμνασίων και λυκείων ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και το Κέντρο Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ», διοργανώνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Μουσικό Φεστιβάλ Νέων.

Κατερίνη: Κλειστό το γραφείο του ΟΓΑ την Τετάρτη 14/3ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Λόγω της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, το γραφείο των Ανταποκριτών του ΟΓΑ δεν θα δέχεται το κοινό την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012.

Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ ζητούν την κατανόηση του κοινού και ενημερώνουν πως το γραφείο θα λειτουργήσει κανονικά από την επομένη ημέρα(Πέμπτη).


ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Νάουσα: Κέντρο Πρόληψης Ν. Ημαθίας


Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νάουσας η επιστημονική ημερίδα με θέμα:  

Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ στηρίζουν το μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Ο κ. Ανέστης Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ

Συνεχίζουν και στην τωρινή αγωνιστική περίοδο τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ (www.platon.edu.gr) τη χορηγική τους συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο.   

ΟΦΗ - Πιερικός Αρχέλαος Την Κυριακή στις 5,00 μ.μ. στο Ηράκλειο
Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις»
Κώστας Μπεχλιβάνης:                   
«Πηγαίνουμε σε όλα για να πάρουμε τη νίκη»