27 Νοεμβρίου 2012

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ»


Την Παρασκευή 23.11.2012 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Λιτόχωρο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών και φίλων  του δήμου Δίου Ολύμπου με αντικείμενο την πορεία ανασύστασης του κινήματος και τις επικείμενες ενέργειες σε νομαρχιακό, τοπικό επίπεδο αλλά και περιφερειακό επίπεδο, με ορίζοντα το Συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Συνάντηση κοινωνίας - κι όχι απλώς επικοινωνίας - η Διάλεξη του κ.Χρήστου ΓΙΑΝΝΑΡΑ


Συνάντηση κοινωνίας - κι όχι απλώς επικοινωνίας - με ανησυχία και ελπίδα, ήταν η ομιλία της Σχολής Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Κατερίνης στις 26/11/2012 με ομιλητή τον κ. Χρήστο Γιανναρά, ομότιμο καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου,Δρ Φιλοσοφίας-Συγγραφέα.
Το θέμα της ομιλίας ήταν «Η καταστροφή ως ευκαιρία».

"Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη"


«Καμία απόλυση δεν πρόκειται να γίνει στους υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα για να καλύψουν κενές οργανικές θέσεις». Αυτό ανέφερε, ως διαβεβαίωση που εδόθη από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Ο Κ.Γκιουλέκας ενημέρωσε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τις επαφές που είχε στην Αθήνα για το θέμα αυτό με τον κ.Μανιτάκη, τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Στο Συμβούλιο, το οποίο έγινε παρουσία πλήθους εργαζομένων, συζητήθηκε μόνο το ζήτημα της θέσης σε διαθεσιμότητα υπαλλήλων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Πανεδεσσαϊκός 44 - 28


Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε το φιλοξενούμενο Πανεδεσσαϊκό με 44-28.

Τα δεκάλεπτα: 16-07,27-13,39-20,44-28.

Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Πουλικίδης και Μίχος.

Ψήφισμα του Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου εναντίον εφεδρειών και απολύσεων


Ψήφισμα εναντίον εφεδρειών και απολύσεων στους δήμους αλλά και γενικότερα εναντίον όλων εκείνων των μέτρων που προβλέπονται στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 4093/2012 (Μεσοπρόθεσμο πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 – 2016), ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου αλλά και ύστερα από συγκεκριμένο κείμενο ψηφίσματος που διάβασε ο ίδιος και κατέθεσε προς ψήφιση.

Θ. Παπαγεωργίου: "Δεν έχω βγάλει χρήματα στο Εξωτερικό"


Μηνύσεις θα καταθέσει ο πρώην Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου σε όσους τον τελευταίο καιρό προσπαθούν, με γκεμπελικούς μεθόδους, να τον εμπλέξουν διακινώντας μέσα από το διαδίκτυο (emails,blogs κλπ), τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με φωτοτυπίες, επιλεγμένες και κατασκευασμένες λίστες με τις δηλώσεις του «πόθεν έσχες» Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου ισχυριζόμενοι πως είναι χρηματικά ποσά που έχουν βγάλει στο εξωτερικό.

Γενική Συνέλευση Δημοτική Παράταξης ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην ανοικτή Γενική Συνέλευση   που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Παράταξη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ  με Θέματα:
1)   Η πορεία του Δήμου
2)   Απολογισμός – προγραμματισμός παράταξης
3)   Εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής
4)   Διάφορες προτάσεις
ΤΕΤΑΡΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στις 8:30 μ.μ.
ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ