28 Φεβρουαρίου 2012

Συνδέονται οδικά τα χωριά Μ. Μηλιά και ΚαρυέςΈγκριση 700.000 ευρώ από το Υπ. Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, για την κατασκευή του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμου από Μ. Μηλιά – Καρυές Τ.Δ. Μηλιάς Δήμου Κατερίνης»

Ανέστης Ίνεγλης: ‘’ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ’’
ΑΝΕΣΤΗΣ Δ ΙΝΕΓΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Πραγματικά ένα σύνθημα σταθμός στην σημερινή κατάσταση. Εμπεριέχει τον σεβασμό όλων των ευαίσθητων πολιτικά ανθρώπων υπέρ των Ελλήνων. Το  κίνημα πηγάζει από αισθήματα συμπαράστασης, αλλά και από την δικαιολογημένη πεποίθηση ότι στην Ελλάδα δοκιμάζεται η συνταγή που προορίζεται για όλη την Ευρώπη.

Κατερίνη: "Πρασινίζει" η περιοχή των Αστικών...με πρωτοβουλία του δήμουΑπό την συμβολή των οδών Τραπεζούντος και Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν οι
εργασίες ανάπλασης στην περιοχή των Αστικών.  Όπως είναι γνωστό η χρηματοδότηση του έργου ύψους 5.000.000 ευρώ είναι από το επιχειρησιακό πρόγραμμα
«Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013», ενώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Το έργο είναι 100% χρηματοδοτούμενο  και ο δημότης δεν θα επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ.


ΦΟ Αριδαίας - Πιερικός Αρχέλαος 66 - 73
Για το  παιδικό πρωτάθλημα

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Αυτή τη φορά με αντίπαλο το Φιλαθλητικό Όμιλος της Αριδαίας, στην Αριδαία, με 66-73. Παρά τον τραυματισμό με διάστρεμμα του play maker της ομάδας Αναστάσιου Πρισκομάτη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μια σημαντική γι’ αυτούς νίκη.

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς βρήκε τρεις από τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τον προπονητή τους στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στη δεύτερη φάση αγώνων πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα. Πρόκειται  για την τρίτη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2010 Κατερίνα Νικολαΐδου και τους περσινούς Αργυρούς Βαλκανιονίκες Ζέρβα Ειρηναίο και Μπικογιάννη Ιωάννη.

Κατερίνη: ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ  
O Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι η καθιερωμένη ετήσια Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη Δέηση για την «ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ», θα τελεστεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, λειτουργούντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους & Κατερίνης, πατρός Ιωακείμ Οικονομίκου.

Οι Κατερινιώτες δεν παίζονται με τίποτα!Οι Κατερινιώτες συνεχίζουν «ακάθεκτοι» το έργο τους, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες για την αγορά πατάτας.
Ήδη, μετά τη διάθεση 24 τόνων πατάτας, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην Κατερίνη, 1.110 οικογένειες από την Κατερίνη παρήγγειλαν -σε χρόνο ρεκόρ- άλλους 75 τόνους πατάτες (τρία ). Η παράδοση θα γίνει το Σάββατο, 3 Μαρτίου.

Χιλιάδες Σέρβοι και φέτος σε Χαλκιδική και Πιερία


  
Πραγματοποιήθηκε από 23 έως 26 Φεβρουαρίου η Διεθνής Εκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί τον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό της γειτονικής μας χώρας.