26 Οκτωβρίου 2011

Βέροια: ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Εκδήλωση του Β´ ΣΣ στο "Χώρο Τεχνών"Από το Β΄ ΣΣ ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 8.00 μ.μ.  το Β' Σώμα Στρατού θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με επίκαιρες ομιλίες, προβολή ντοκιμαντέρ και μουσική συναυλία από την μπάντα της Στρατιωτικής Μουσικής στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Χώρου Τεχνών» 

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗΤην ένταξη του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Μελίκης Δήμου Αλεξάνδρειας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον-Αειφόρος Ανάπτυξη», αποφάσισε ο ειδικός γραμματέας υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ)κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης, μετά τη θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης επί της πρότασης που είχε καταθέσει, στις 24-3-2011, ο δήμος Αλεξάνδρειας για τη χρηματοδότηση του έργου.

Έδεσσα: ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΕκτεταμένες επισκευές στο σύνολο των ασφαλτοστρωμένων δρόμων του παραδοσιακού οικισμού του παλιού Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησε ο Δήμος Έδεσσας. Η επίστρωση των δρόμων πραγματοποιείται εν όψει της έναρξης της χειμερινής τουριστικής περιόδου, καθώς ο παλιός Άγιος Αθανάσιος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού.

Καρίτσα-Βροντού-Δίον: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940


Για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν στις 27 & 28 Οκτωβρίου 2011 στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΥ, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Εκδηλώσεις επετείου του «όχι» στο ΛιτόχωροΕκδηλώσεις για την 71η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές του δήμου Δίου-Ολύμπου ενώ η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του δήμου, στο Λιτόχωρο.

Πλαταμώνας-Λεπτοκαρυά: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940Για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ορίζονται για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ οι παρακάτω εκδηλώσεις :


Νάουσα: Νάρκη στα παλιά βαφεία της Βέτλανς!
Μια παλιά αντιαρματική νάρκη του δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου βρέθηκε κατά λάθος από συνεργείο της «Εργοδομής» στα παλιά βαφεία της πρώην «Βέτλανς» το πρωί της Τρίτης στη Νάουσα. Ευτυχώς τόσο το σκαπτικό μηχάνημα όσο και ο εργάτης που μετέφερε με τα χέρια(!) τη νάρκη, δίχως να συνειδητοποιήσει στην αρχή περί τίνος επρόκειτο δεν την ενεργοποίησαν και δεν είχαμε ένα ολέθριο αποτέλεσμα.


Κατερίνη: Δωρεάν μαθήματα κοντραμπάσου στο Δημοτικό Ωδείο Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση  να σας ενημερώσουμε για την έναρξη λειτουργίας τμήματος κλασικού κοντραμπάσου στο Δημοτικό Ωδείο. Το τμήμα θα λειτουργήσει στα πλαίσια της μεταπτυχιακής άσκησης του φοιτητή ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, που χρηματοδοτεί το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Διά Βίου Μάθηση"(Πρόγραμμα Ε.Π.Δ.Β.Μ.)

Έντονο το στεγαστικό πρόβλημα στο 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης
Συνεδρίασε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 το Σχολικό Συμβούλιο του 3ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης και ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων θεμάτων, με το έντονο στεγαστικό πρόβλημα των σχολείων του συγκροτήματος 3ου Γυμνασίου - 3ου ΓΕΛ.
Η κυριότερη διάσταση του προβλήματος, που παραμένει από τότε που λειτουργεί το σχολείο στο συγκεκριμένο σχολικό κτίριο αλλά έχει οξυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια, είναι η εξής:

Τα Σημερινά πρωτοσέλιδα της Πιερίας


Τα Σημερινά πρωτοσέλιδα της ΗμαθίαςΤα Σημερινά πρωτοσέλιδα της Πέλλας