7 Αυγούστου 2013

Κατερίνη: Πυροσβέστες έσωσαν κουτάβι στην Ολυμπιακή Ακτή

Η πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης σε συνεργασία με δύο φιλόζωους, έδειξε την ευαισθησία της διασώζοντας ένα μικρό κουτάβι που κάποιος ασυνείδητος πέταξε σε δύσβατη περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής.


Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο J. N. Sr. στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ακούγοντας το κουτάβι να κλαίει για 48 ολόκληρες ώρες, αποφάσισε να πάει να ψάξει την περιοχή ώστε να εντοπίσει από που προέρχεται το κλάμα. 

Σοβαρό περιστατικό φωτιάς στους πρόποδες του Ολύμπου


Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, 
χάρη στην άμεση πληροφόρηση που έλαβαν από τους εθελοντές του  παρατηρητηρίου  της Πλάκας Λιτοχώρου.
Στηρίξτε την προσπάθεια εθελοντικής πυροπροστασίας του Ολύμπου και των Πιερίων! 
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
Την, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013, η ομάδα εθελοντών του παρατηρητηρίου της Πλάκας Λιτοχώρου ανέφερε σοβαρό

Καταγγελία - αναφορά σχετικά με την υδροδότηση του Δ. Πύδνας Κολινδρού


Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού καταγγέλλει τον Δήμο Κατερίνης και τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Ν. Πιερίας διότι τουλάχιστον από το 2011 που υπηρετεί τον Δήμο η νέα Δημοτική Αρχή ουδέποτε έγινε κανονική υδροδότηση των οικισμών του  Δήμου μας.

Εκδήλωση Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης την Τετάρτη 7/8/2013 στις 7.00 μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων «ΕΚΑΒΗ» στην πόλη της Κατερίνης διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη του με θέματα επικαιρότητας όπως η λύσσα και οι αλλαγές στις εξετάσεις νέων κυνηγών αλλά και διαχρονικά θέματα όπως το πρόγραμμα «Άρτεμις» και το πρόγραμμα βελτίωσης

Λύνεται το πρόβλημα της ύδρευσης στον Κάτω Αγιάννη


Στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων που υφίστανται στο δίκτυο ύδρευσης του Κάτω Αγίου Ιωάννη αναμένεται να συμβάλει το έργο «Ανόρυξη Υδρευτικής Γεώτρησης στη θέση «Παλιούρι» της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη, της Δημοτικής Ενότητας Κορινού του Δήμου Κατερίνης».