30 Απριλίου 2013

Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού - Πιερικός Αρχέλαος 24 - 91
Για τo πρωτάθλημα μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Και η ομάδα μίνι αγοριών του Πιερικού Αρχελάου νίκησε εκτός έδρας. Επιβλήθηκε στον Κολινδρό επί του Μ. Αλεξάνδρου με 91-24. 

Αετός Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος 47 - 55
Για τo γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Μια ακόμη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Κέρδισε στο Κιλκίς την ομάδα του Αετού με 55-47.   


Ερώτηση της Κ.Μάρκου για τη διακοπή λειτουργίας της Μονάδας Καθαρισμού Αποβλήτων στη ΒΙ.ΠΕ. ΣίνδουΠρος: α) τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων κ. Χατζηδάκη και β) τον Υπουργό Μακεδονίας & Θράκης κ. Καράογλου

Επιχειρηματικότητα μέσω της ΚαινοτομίαςΗ στόχευση της πολιτικής για της Μικρομεσαίες επιχειρήσεις περνάει από την καινοτομία καθώς με τα σημερινά δεδομένα, όλοι οι συναφείς με το «επιχειρείν» τομείς, ψάχνουν να στηρίξουν και να προβάλουν τις νέες ιδέες και τις καινοτόμες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Ποδηλατικός Περίπατος στους Δρόμους της Νέας Εφέσου


Ένας διαφορετικός περίπατος διοργανώθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στους δρόμους της Νέας Εφέσου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» Νέας Εφέσου, στα πλαίσια των δράσεων 

Υπογράφηκε η σύμβαση για το ΚΕΦΟ Μικροβάλτου
Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανάδειξη-Ολοκλήρωση πρώην κτιρίου ΚΕΦΟ στην Τ.Κ. Μικροβάλτου» υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τον ανάδοχο του έργου.

Πιερία: Η «ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ» στον Αγ.Ιωάννη


Η καθιερωμένη «ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ» πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγίου Ιωάννη, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.

«ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ»


 Σήμερα (Τρίτη 30-04-13) θα είμαστε στον Πεζόδρομο της Κατερίνης (7μ.μ. – 11π.μ.), σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Κατερίνης. Θα ενημερώσουμε με έντυπα, προβολές και συζήτηση τους πολίτες, θα καλέσουμε