24 Μαΐου 2012

Το τσίρκο του Δήμου Κατερίνης!Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερία καταγγέλλει το Δήμο Κατερίνης για συστηματική καταστρατήγηση της πρωτοβουλίας «Χωρίς μεσάζοντες».
Παραχώρησαν το χώρο της εμποροπανήγυρης σε τσίρκο, ενώ η ομάδα αιτήθηκε και έλαβε εγγράφως απόφαση της Δημοτικής αρχής για τη χρήση του χώρου. Στο πάρκινγ των δικαστηρίων η διανομή λαδιού το Σάββατο 26 Μαΐου, από τις 7:00 το πρωί.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Ο Πιερικός Δεν Αξίζει Τέτοια Συμπεριφορά.....


Το όνομα του Πιερικού μας είναι πολύ ΒΑΡΥ για να το μεταχειρίζονται "κάποιοι" όπως τους Γουστάρει.... Για τη Φετινή "πατάτα" της ομάδας φταίνε Πολλοί....και πρέπει να λογοδοτήσουν. Είτε είναι η Διοίκηση, είτε είναι οι παίκτες είτε εξωτερικοί παράγοντες....

Έξι Γαλάζιες Σημαίες στο νομό Λάρισας !


Την ίδια στιγμή που η Πιερία παραπαίει και στον τομέα των Γαλάζιων Σημαιών, γεγονός που όπως γίνεται αντιληπτό, υποβαθμίζει τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ στην περιοχή μας....η γειτονική Λάρισα κατάφερε και φέτος να αποκτήσει 6 Γαλάζιες Σημαίες....μόλις 4 λιγότερες από την Πιερία !!!!! (με τα 70 km ακτογραμμής)

7 Λιγότερες Γαλάζιες Σημαίες στο νομό Πιερίας.......


4 ολόκληρες Γαλάζιες Σημαίες έχασε την τελευταία διετία ο νομός Πιερίας, λόγω των αυστηρότερων ορίων που έχει θέση η Ε.Ε....Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στη Νότια Πιερία με τη Λεπτοκαρυά, τον Πλαταμώνα, τον Παντελεήμονα και τους Πόρους να χάνουν από μια Γαλάζια Σημαία, σε σύγκριση με αυτές που είχαν το 2010......