13 Νοεμβρίου 2012

Συγκεντρώθηκαν 600 κιλά τρόφιμα για το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" Κατερίνης


Χθες, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου PlayZone διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των συλλόγων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού και Ηρακλή, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Έκθεση σπάνιων παλαιών εντύπων και χαρτών, στην Αστική Σχολή Κατερίνης


Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης, σπάνιων παλαιών εντύπων και χαρτών, στην Αστική Σχολή, τo Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2012».

Πιερικός Αρχέλαος - Αιγινιακός 61 - 23


Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε τον Αιγινιακό με 61-23.

Στα δεκάλεπτα16-11, 23-11, 33-21, 61-23.

Διαιτητής ήταν ο κ. Θ. Τσολογιάννης.

Οι συνθέσεις:

Νέο Επιδοτούμενο Σεμινάριο Πληροφορικής στην Κατερίνη

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει άμεσα νέο τμήμα στα πλαίσια του Επιδοτούμενου προγράμματος κατάρτισης ανέργων «Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», στα πλαίσια της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Κ.Ε.Κ
Όποιος ωφελούμενος ενδιαφέρεται να εγγραφεί ας επικοινωνήσει άμεσα με το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ το τηλ. 2351073125

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες τοποθέτησης σάκων άμμου στην ακτή του οικισμού της Παραλίας, από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Επίκαιρη ερώτηση της Κατερίνας Μάρκου για τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση της Ελληνικής Αστυνομίας


Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια κατέθεσε σήμερα η βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου σχετικά με τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στο Ίλιον, όταν αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά προσπαθώντας να ελέγξουν όχημα ως κλεμμένο.
Η επίκαιρη ερώτηση αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012.