23 Νοεμβρίου 2013

Επιτυχής η πρώτη στάση του Καραβανιού Αλληλεγγύης στην Κατερίνη


 Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη στάση του Καραβανιού Αλληλεγγύης και ενημέρωσης κατά της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική, τόσο στους σκοπούς του όσο και στην υποδοχή του από τους φορείς της πόλης. Το Γαλατικό χωριό, όπως αυτοαποκαλούνται όσοι συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, αναμίχθηκε με την τοπική κοινωνία και τα οφέλη ήταν αμοιβαία.

Δεκάδες όπλα και αρχαία σε χωριό των Σερρών

Συνελήφθη χθες (22.11.2013) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί προστασία αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών.

Ο κ. Γιώργος Μακρίδης Νικητής της λαχειοφόρου αγοράς της «ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ»Με ανακοίνωσή της η «Ελπίς Ανδρομάχης» γνωστοποιεί ότι έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και ο αριθμός που κερδίζει είναι ο 308.

Τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Γιώργος Μακρίδης.


Καστανιά: Γεύμα σε αιρετούς και υπαλλήλους από τον Κων/νο Νικολόπουλο


Με αφορμή την υπηρεσιακή του συνταξιοδότηση ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς Κων/νος Νικολόπουλος διοργάνωσε γεύμα για τους συνεργάτες του αιρετούς και δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Η πρωτοβουλία συμπεριελάμβανε και μια ευχάριστη έκπληξη αφού συμμετείχε ένα μουσικό συγκρότημα των χάλκινων της Γουμένισσας. 

Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παίγνια στη Βέροια

Συνελήφθησαν χθες (22.11.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, δύο ημεδαποί ένας ηλικίας 60 ετών ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) και ένας ηλικίας 53 ετών, πελάτης του καταστήματος για παράνομο «τζόγο».

50χρονος έκλεψε μηχανήματα αξίας 15.700 ευρώ στη Βέροια

Συνελήφθη χθες (22.11.2013) μεσημβρινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 50 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Βατανιακός-Πιερικός την Δευτέρα 25/11 στο Α' Δ.Α.Κ


Λάρισα: Με 5,3 εκατ. ευρώ ανακατασκευάζεται η λεωφόρος Καραμανλή

Λύση σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Λάρισας στον τομέα της οδικής ασφάλειας, δίνει η ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων για την αναμόρφωση ενός σημαντικού τμήματος της λεωφόρου Καραμανλή και συγκεκριμένα από τον κόμβο του 303 ΠΕΒ έως την αερογέφυρα των σιδηροδρομικών γραμμών.

Συνελήφθη 34χρονος για ναρκωτικά στα Γιαννιτσά

Συνελήφθη χθες (22.11.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Το Χωνί της Κυριακής


Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αλεξάνδρεια

Συνελήφθησαν χθες (22.11.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 31 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σε αστυνομικό έλεγχο των προαναφερομένων,

Συνελήφθη 49χρονος στα Γιαννιτσά

Συνελήφθη προχθες (21.11.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Συνελήφθη 39χρονος στην Αλεξάνδρεια

Συνελήφθη προχθες (21.11.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός ηλικίας 39 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σε αστυνομικό έλεγχο του 39χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Τριμελούς Εφετείου Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (13) μηνών για απάτη και κλοπή.

Χριστούγεννα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

Με μια σειρά από πρωτότυπες, γιορτινές δράσεις η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου υποδέχεται τους μικρούς της φίλους την περίοδο των Χριστουγέννων και οργανώνει εκδηλώσεις για παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου με οδηγό το βιβλίο από την ελληνική και ξένη λογοτεχνία. Αφηγήσεις παραμυθιών, μουσική, θεατρικά παιχνίδια και δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες θα πλημμυρίσουν το φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κάθε Τετάρτη από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2013.