28 Ιουνίου 2012

Κραυγή αγωνίας από τους παραγωγούς!
Τρέξτε να αγοράσετε μαρμελάδες Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας κλπ από τα Super Market και αγνοείστε τις μαρμελάδες με τις οποίες μεγαλώσατε. Μαρμελάδες φτιαγμένες από ντόπια φρούτα από τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας, βρασμένες στο καζάνι στη φωτιά. Που τέτοια πράγματα σήμερα; Απλώνουμε το χέρι και παίρνουμε απλά το έτοιμο βαζάκι από το ράφι, χωρίς καν να κοιτάξουμε ποια είναι η χώρα προέλευσής του.

Όχι στην τοποθέτηση υδρομέτρου στις αγροτικές ηλεκτροδοτημένες υδρογεωτρήσεις


                         
Με επιστολή της στο Υ.Π.Ε.Κ.Α. και στην Αποκεντρωμένη  Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας προτείνει την εξεύρεση άλλων μεθόδων υπολογισμού της χρησιμοποιούμενης ποσότητας νερού

Παράσταση του λυκείου Λιτοχώρου «Προμηθέας Δεσμώτης», στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης.


Στο πλαίσιο του 1ου πανελλήνιου μαθητικού φεστιβάλ αρχαίου δράματος, η Α’ λυκείου Λιτοχώρου παρουσίασε παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» στο ρωμαϊκό θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης (25/6/2012). 

Ο Εμφύλιος Πόλεμος στην Ελλάδα Ξεκίνησε....από το Λιτόχωρο !

Διαβάζοντας τυχαία διάφορα άρθρα στο ίντερνετ σχετικά με τον εμφύλιο πόλεμο της Ελλάδος, 1946-1949, βρήκα αυτό το αξιοπρόσεκτο κείμενο στην  wikipedia...το οποίο και σας το παραθέτω αυτούσιο !

Απίστευτη Προσφορά !!! Αεροπορικά εισιτήρια από 29 ευρώ ! !

Απολύτως Επιτυχημένη Χρονιά για την ΑΜΣ 25ης Μαρτίου !

Με τον καθιερωμένο αγώνα Μπαμπάδες – Παιδιά άνοιξε η φετινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των τμημάτων υποδομής του «ΑΜΣ 25η Μαρτίου» την Τετάρτη 27 Ιουνίου  το απόγευμα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Μπαμπάδων αναμετρήθηκε με το παιδικό τμήμα Γεννηθέντων 1997-98 ενώ στην επανάληψη με τα τμήματα (Προ παιδικό , Junior και  Προ Junior ). Η ευχαρίστηση , το γέλιο και ο ενθουσιασμός αναδείχθηκαν νικητές κατά την διάρκεια του αγώνα με τους συγγενείς και φίλους  των πρωταγωνιστών να χειροκροτούν αμφότερους τους  αγωνιζομένους.