1 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτες εικόνες στο Κέντρο της Κατερίνης....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://jkostikos.blogspot.comΚλειστά τα σχολεία και στον Κολινδρό

Κλειστά τα σχολεία αύριο στο Κολινδρό αλλά και σε όλη τη Πιερία σύμφωνα
με τη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


πηγή:  kolindrinamaslatia.blogspot.com

Ν. Παντελεήμονας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική οδό.... Τεράστιες Ευθύνες της ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ

Ερωτήματα εγείρονται ως προς την αντιμετώπιση των χιονιών σε σημεία της εθνικής οδού, εκ μέρους της Εταιρείας «Αιγαίον Α.Ε.». Βράδυ Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2012 και όπως πληροφορούμαστε, είναι κλειστός ο εθνικός δρόμος στη Νότια Πιερία (Δήμος Δίου Ολύμπου) στο ύψος του Νέου Παντελήμονα, ίσως και πιο κάτω.

Κλειστά όλα τα σχολεία στο Δήμο Δίου-Ολύμπου την Πέμπτη


Ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι, λόγω έντονων χιονοπτώσεων, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, όλα τα σχολεία που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, θα παραμείνουν κλειστά. 

Επιμέλεια Χάρης Μπαζάκος

Εγκρίθηκε το έργο της αποχέτευση του Μακρυγιάλου


Ένα έργο πνοής, μείζονος περιβαλλοντικής και αναπτυξιακής σημασίας που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Μακρυγιάλου και θα δώσει νέα αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή μπαίνει οριστικά πλέον στη φάση της υλοποίησής του. 

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου


Ανακοινώνεται πως, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, όλα τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης θα παραμείνουν κλειστά.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 1/2/2012

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δ.Δίου-ΟλύμπουΟ δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, όλα τα σχολεία που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, θα παραμείνουν κλειστά.