22 Μαΐου 2012

Επίσκεψη της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ σε Δημοτικά σχολεία

Επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία της Κατερίνης και στη Μέριμνα Παιδιού
πραγματοποίησε η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από  μέλη της   Εθνικής   Ομάδας   βόλεϊ Ελλάδος Ανδρών,  εν όψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Λιγκ,  που θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2012,  με συνδιοργανώτρια την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.


ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥΣτην τελική ευθεία για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Λονδίνου η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που βρίσκεται στην Λουκέρνη της Ελβετίας όπου και θα έχει την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει ένα από τα δύο χρυσά εισιτήρια για το Λονδίνο, στο αγώνισμα διπλό σκιφ γυναικών, μαζί με την Ελένη Διαμάντη του Ν.Ο.Ι.

Σύλληψη Λιτοχωρίτη Blogger για δυσφήμιση σε βάρος του κ. Γ. ΠαπαθανασίουΤο παρόν μας ήρθε με email.....

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 συνελήφθη Λιτοχωρίτης Blogger για δυσφημιστική ανάρτηση στο Facebook εις βάρος του κ. Γεωργίου Παπαθανασίου. Η σύλληψη έγινε με τη διαδικασία που προβλέπεται για Αυτόφωρα αδικήματα ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο δυσφημισθείς κ. Παπαθανασίου στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου.

Ταβέρνα Σταβάρας...στον Κολινδρό !