25 Απριλίου 2011

Κατερίνη: Τελείωσαν τα ψέμματα κ. Χιονίδη.... και μαζί με αυτα και ΕΣΕΙΣ

  


 Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, διότι η πόλη μας αλλάζει επιτέλους όψη!..

  • Ο πεζόδρομος της Μ.Αλεξάνδρου είναι μια όμορφη ΛΕΩΦΟΡΟΣ ταχείας κυκλοφορίας, με πάσης φύσεως οχήματα να κινούνται και στις δύο κατευθύνσεις της.
  • Η πλατεία Ελευθερίας επιτέλους χρησιμεύει σε κάτι! Είναι ένα πολύ όμορφο (τζάμπα) PARKING στο κέντρο της πόλης. Τα συντριβάνια και τα δέντρα ξεκουράζουν το μάτι του οδηγού, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να κάνει τις δουλειές του και να έχει το αμάξι του στον ίσκιο (των δέντρων της πλατείας).

  •  
  Η εικόνα είναι τραγική. Ο πεζόδρομος είναι γεμάτος αυτοκίνητα που τρέχουν. Σήμερα μάλιστα (στις 10.30 π.μ.) δέχθηκα το έντονο κορνάρισμα από οδηγό στη Μ.Αλεξάνδρου, διότι περπατούσα στη μέση του "πεζοδρόμου" κι ο άνθρωπος βιαζόταν !!! Η δε πλατεία Ελευθερίας είναι γεμάτη αυτοκίνητα (πιο πολλά είναι τα αυτοκίνητα παρά τα δέντρα πλέον). Το άγαλμα φωνάζει "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΕΞΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ", αλλά κανείς δεν το ακούει.

  Σαφώς και πρέπει να γίνονται οι φορτοεκφορτώσεις στα καταστήματα του κέντρου, αλλά πρέπει να γίνονται το μεσημέρι ;;; Κυκλοφορούν μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και εσχάτως τουρίστες. Τι εικόνα δίνει η πόλη μας και πόση ασφάλεια υπάρχει πια στον "πεζόδρομο" και στην "πλατεία"...;;; 
 Οι μεταφορές να γίνονται 1) πρίν τις 9.00 π.μ. που ξεκινάει να βγαίνει ο κόσμος, 
                                            2) το μεσημέρι (14.00 ~ 18.00) που δεν κυκλοφορεί αρκετός κόσμος
                                            3) σε εξαιρετικές περιπτώσεις το βράδυ (21.00~ ...), λόγω της αυξημένης κίνησης αυτές τις ώρες.

  Τις υπόλοιπες ώρες να μην κυκλοφορούν οχήματα μεταφορών στον πεζόδρομο και την πλατεία, εκτός από επείγουσες περιπτώσεις και με άδεια Δημοτικής Αστυνομίας. Διαφορετικά και κινδυνος για τους πεζούς υπάρχει και η εικόνα της πόλης γίνεται απωθητική.

Φοίβος Τ.

lefteria.blogspot


katerinipress: Αγαπητοί κύριοι της "υποτιθεμενης" Δημοτικής Αρχης... Αγαπητοί κύριοι της "υποτιθέμενης" Δημοτικης Αστυνομιας... Εαν σε λίγες ημέρες δεν αλλάξετε την εικόνα της πόλης από τους θρασύτατους μεταφορέις, οι οποίοι με τη δική σας ΑΝΟΧΗ αλωνίζουν στον κεντρικό Πεζόδρομο, θα βρεθείτε προ Εκπλήξεως ! ! Οι μηνύσεις και Αγωγές εις Βαρος σας Καταφθανουν Σωρηδόν... Οι πολίτες της Κατερίνης, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ την ΑΠΡΑΞΙΑ σας.... Σοβαρευτείτε όσο ειναι καιρός... Διότι τα γιαούρτια των πολιτκών... θα είναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστά σε όσα θα ΓΕΥΘΕΙΤΕ Εσεις....Τελείωσαν οι ΚΑΙΡΟΙ που λουφαζατε στην ΕΞΟΥΣΙΑ σας... Ηρθε η ΩΡΑ να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ....