30 Απριλίου 2012

Ένας καλός Φίλος....στην Πολιτική


Ο Ευγένιος είναι ένας καλός φίλος και συνάδελφος Δημοσιογράφος ο οποίος στη Δύσκολη αυτή εποχή επέλεξε να κατέβει στον πολιτικό στίβο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όσοι επιλέξετε να στηρίξετε το κόμμα του κ. Καμμένου κάντε το καλό και δώστε του την ευκαιρία να βοηθήσει την Πιερία μας... Τόσα χρόνια πάλευε μέσα από τη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ καιρός να παλέψει μέσα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

Χάρης Μπαζάκος

Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος στην παρουσίαση βιβλίου της Σ. Τομπάκογλου
΄΄ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ΄΄
Στην παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Τομπάκογλου ΄΄ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ΄΄ βρέθηκε ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,δημοσιογράφος-συγγραφέας,υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με τους ΄΄Ανεξάρτητους Έλληνες΄΄ του Πάνου Καμμένου.

Η Μαρία Μίχου σε Θεσσαλονίκη και Έλαφο

-          Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Την Κυριακή 29 Απριλίου η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κινήματος. Στην φωτογραφία το στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό που αντάλλαξε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑΗ Ολυμπιακή φλόγα, το κατεξοχήν σύμβολο της Ολυμπιακής ιδέας, της ευγενούς άμιλλας και της ειρηνικής συνύπαρξης σταθμεύει την Τρίτη 15 Μαΐου και ώρα 12:00 μ. στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Εθελοντικός καθαρισμός στο Λιτόχωρο από τη β' τάξη γυμνασίου
Σκουπίδια που κάποιοι ασυνείδητοι πετούν σε δρόμους, πάρκα, ρέματα αλλά και στη φύση, μάζεψαν μαθήτριες και μαθητές τής β’ τάξης τού γυμνασίου Λιτοχώρου υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτικών αλλά και της δημοτικής κοινότητας, στο πλαίσιο εθελοντικού καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων, στην «πόλη των θεών».

24% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες....22,2% η Χρυσή Αυγή !Έξι ημέρες ακόμη πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου.....και η ψηφοφορία μας στο Katerinipress Συνεχίζεται με απίστευτα μέχρι στιγμής αποτελέσματα..... Πρώτο Κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 24%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 22,2% ! , μόλις τρίτη η ΝΔ με 11,9%, 4ο το ΠΑΣΟΚ με 8,66 ενώ ακολουθούν η επιλογή Άλλο Κόμμα με 7% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,37%

Ευγένιος: "Θα μπω στο λάκκο με τα φίδια να παλέψω"«Θα μπω στο λάκκο με τα φίδια να παλέψω. Η γενιά μου έχει κάνει εγκλήματα και πρέπει να παλέψω για να ετοιμάσω το έδαφος για τους νέους που είναι σε απόγνωση για το μέλλον τους. Να πάμε στη κάλπη να τους «χαμηλώσουμε» και να τους τελειώσουμε»


Παπαδόπουλος Ευγένιος


Υποψήφιος Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ «ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ»


Στην φωτογραφία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μανιουδάκη. 


Το Σάββατο 28 Απριλίου η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας με το ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί».
Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς παρευρισκόμενους πολίτες, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διοργανωτές τόσο για την πολιτιστική δράση του συλλόγου όσο και για την πρωτοβουλία να διαθέσουν μέρος των εσόδων του χορού στην «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης».

Πρωτομαγιά «παρέα» με τους «Γιατρούς του Κόσμου»Αγαπητοί συμπολίτες,
H ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για την ενίσχυση των «Γιατρών του Κόσμου», θα προβληθεί σε απευθείας σύνδεση σε γιγαντοοθόνη στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.